Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor megerősítette, hogy mikor kezdődik az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat forgatása

Kitűzték a forgatás időpontját.

El sem hisszük az elmúlt egy év történései után, hogy néhány hónap múlva kezdetét veszi az Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatása. Mindezt a főszereplőt alakító Ewan McGregor erősítette meg. A színész saját bevallása szerint a Lucasfilm forgatás kezdetének a márciust célozta meg.

A bejelentés után számos változáson ment keresztül a projekt. A legnagyobb változást már ekkor elkönyvelte, amikor még hivatalosan be sem jelentették. A rajongók kedvenc jedimestere elvileg egy antológiafilm lett volna, ám a stúdió elvetette ezt, s inkább egy hatrészes, limitált sorozat formájában mesélik tovább Kenobi mester történetét a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja és a Star Wars IV. rész – Egy új remény között. Eredetileg már rég leforgatták volna a sorozatot, de történetesen ezt éppen nem a COVID-19 miatt fújták le, hanem a forgatókönyv miatt. A stábot hazaküldték, s újraírták a szkriptet.

McGregor az elmúlt időben többször is jelentést adott, hol tartanak a munkálatokkal. A skót színész nyilatkozatából tudtuk meg, hogy a The Mandaloriannál használt úttörő technológiával készül a sorozat. Szeptember közepén már beszélt a forgatás időzítéséről, most azonban a The Graham Norton Show vendégeként konkrétan megnevezte, melyik hónapban kezdődhet a munka.

A forgatást jövő év márciusában kezdjük.Ewan McGregor

A beszélgetésben érintették azt a kérdést is, hogy milyen érzés lesz Alec Guinness legendás karakterét újra eljátszani a Star Wars univerzumban, s ezúttal sokkal idősebb kivitelben.

Vicces, ahogy először megcsináltam ezeket a filmeket, amikor sokkal fiatalabb voltam, és próbáltam elképzelni Alec Guinness-t és azt, ahogy egy fiatalabb srácként hogyan játszaná ezeket a szerepeket. Ez arra késztetett, hogy megnézzek sok korai alkotást tőle, amiket még nem láttam. Briliáns filmek, csodálatos alkotásokban szerepelt, és olyan jól éreztem magam, amikor ezeket a filmeket tanulmányoztam. Ezúttal sokkal közelebb leszek korban hozzá, és ez kihívás lesz számomra, ez valahol valamiféle találkozás vele. Ez egy nagy megtiszteltetés számomra, hogy megpróbálhatok ő lenni.

A szériával kapcsolatban olyan érdes pletykákat is olvasni lehetett, hogy Darth Vader és Cody parancsnok mellett Luke és Leia Skywalker is visszatér gyerekként, valamint még Darth Maul neve is felröppent. Kíváncsian várjuk, hogy mi valósul meg ezekből a pletykákból, de Hayden Christensen neve az elmúlt években nem először került elő.

Obi-Wan Kenobi
Total
7
Shares
Previous Article
Jurassic Park

Sam Neill és Jeff Goldblum újraalkotta a régi filmek egy ismert jelenetét

Next Article

Sztori előzetest kapott a Sackboy: A Big Adventure

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!