Főoldal Sorozatok Ewan McGregor az Obi-Wan Kenobi-sorozatról beszélt, annak hosszáról és a forgatás időpontjáról
Sorozatok

Ewan McGregor az Obi-Wan Kenobi-sorozatról beszélt, annak hosszáról és a forgatás időpontjáról

Picit később kezdődik csak a forgatás.

520
Obi-Wan Kenobi

A főszereplőt alakító Ewan McGregor megosztott néhány gondolatot az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatról. A skót színész megerősített egy korábbi hírt, vagyis egy limitált sorozatot kapunk, azaz mindössze egy évadból áll majd, valamint arra is kitért a beszélgetésben, hogy reményei szerint a forgatást jövő tavasszal el tudják kezdeni.

Mint azt már korábbról tudjuk a Disney+ sorozatról, eredetileg egy antológiafilmnek készült, ám a Lucasfilm elvetette ezt a tervet, s inkább sorozat formájában mesélik tovább Kenobi jedimester történetet, aki a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után remeteéletre kényszerült a Tatuin kietlen homokos síkságában. A forgatást év elejére időzítették, ám mindenkit haza kellett küldeni, mert a stúdió hibát talált a forgatókönyvben, így elölről kezdték a munkát. A teljes szkriptet átírták, mert több ponton is hasonlóságot mutatott a The Mandaloriannal.

A korábbi hírek szerint ősszel kezdődött volna a forgatás, azonban az Entertainment Tonight cikkében McGregor ezt elvetette, de nagyon bízik benne, hogy tavasszal már tényleg kezdetét veheti a munka.

Jövő tavasszal kezdjük a forgatást. Nagyon izgatott vagyok miatta, és azt hiszem, nagyszerű lesz.

Konkrét részleteket nem tudtunk meg a történetről, de nemrég olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy a feltűnik majd Hayden Christensen Anakin Skywalker szerepében. Ebből azt vonjuk le, hogy a Klónok háborúja eseményeiről kapunk néhány visszaemlékezést, benne Cody parancsnokkal. Továbbá Darth Vaderről is beszélnek, aki a Mustafaron történtek után egykori mesterére vadászik a galaxisban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...