Wide Screen
Image default
Sorozatok

Ewan McGregor az Obi-Wan Kenobi-sorozatról beszélt, annak hosszáról és a forgatás időpontjáról

Picit később kezdődik csak a forgatás.

A főszereplőt alakító Ewan McGregor megosztott néhány gondolatot az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatról. A skót színész megerősített egy korábbi hírt, vagyis egy limitált sorozatot kapunk, azaz mindössze egy évadból áll majd, valamint arra is kitért a beszélgetésben, hogy reményei szerint a forgatást jövő tavasszal el tudják kezdeni.

Mint azt már korábbról tudjuk a Disney+ sorozatról, eredetileg egy antológiafilmnek készült, ám a Lucasfilm elvetette ezt a tervet, s inkább sorozat formájában mesélik tovább Kenobi jedimester történetet, aki a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után remeteéletre kényszerült a Tatuin kietlen homokos síkságában. A forgatást év elejére időzítették, ám mindenkit haza kellett küldeni, mert a stúdió hibát talált a forgatókönyvben, így elölről kezdték a munkát. A teljes szkriptet átírták, mert több ponton is hasonlóságot mutatott a The Mandaloriannal.

A korábbi hírek szerint ősszel kezdődött volna a forgatás, azonban az Entertainment Tonight cikkében McGregor ezt elvetette, de nagyon bízik benne, hogy tavasszal már tényleg kezdetét veheti a munka.

Jövő tavasszal kezdjük a forgatást. Nagyon izgatott vagyok miatta, és azt hiszem, nagyszerű lesz.

Konkrét részleteket nem tudtunk meg a történetről, de nemrég olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy a feltűnik majd Hayden Christensen Anakin Skywalker szerepében. Ebből azt vonjuk le, hogy a Klónok háborúja eseményeiről kapunk néhány visszaemlékezést, benne Cody parancsnokkal. Továbbá Darth Vaderről is beszélnek, aki a Mustafaron történtek után egykori mesterére vadászik a galaxisban.

Még több a témában...

KRITIKA: Mulan

Orosz Ferenc

John Boyega szerint a Disney hibáztatható, amiért a diverz karaktereket félreállították

Kévés Bence Mihály

Újabb forrás állítja, hogy Darth Vader és Cody parancsnok is szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat