Főoldal Filmek Neve Campbell szerepe már hivatalos, hogy legendás szerepében visszatér a Sikoly ötödik részében
Filmek

Neve Campbell szerepe már hivatalos, hogy legendás szerepében visszatér a Sikoly ötödik részében

Sidney Prescott visszatér!

208
Sikoly

A hosszú hónapokon át tartó találgatások után végre tiszta vizet öntöttek a pohárba. Nem sokkal korábban megerősítést nyert, hogy Neve Campbell is visszatér a Sikoly-filmek legendás karakterével, Sidney Prescott szerepében. A Bloody Disgusting számolt be elsőként a nagy hírről, miszerint a színésznő igent mondott a Paramount Pictures és a Spyglass Media Group felkérésére.

Campbell májusban még úgy fogalmazott, már megkeresték a szereppel, azonban még nem döntött a visszatérésről, minden azon múlik, mennyire méltó a forgatókönyv a néhai Wes Craven legenda munkájához. A bejelentést követően Campbell a következő gondolatokat osztotta meg a rajongókkal.

View this post on Instagram

Hello again, Sidney… #ImBack @ScreamMovies

A post shared by Neve Campbell (@nevecampbell) on

Miután a beszélgetéssel elütöttük az időt a Radio Silence stúdióval, a srácok olyan nagy szeretetet mutattak, tiszteletet és bámulatot Wes Craven iránt, és mindazért, amit a Sikoly szériával létrehozott. Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek Sidney Prescott szerepében és Woodsboróba.

Neve Campbell

Természetesen a rendezők is megszólaltak, nem győztek hálálkodni, amiért Campbell igent mondott a filmre.

Csípjünk magunkba! Nehéz szavakban kifejezni, hogy Sidney Prescott karakter mennyire formálta szeretetünket a Sikoly-filmek iránt, valamint hogy esélyünk nyílik együtt dolgozni Neve-vel, ezzel egy álom válik valóra. Egyszerűen nem lenne Sikoly-film Neve nélkül, és nagyon izgatottak és megtisztelve érezzük magunkat, hogy csatlakozhatunk hozzá Woodsboróban.

Campbell mellett korábban David Arquette elsőként kapott szerződést, majd nem sokkal később Courtneney Cox is bejelentkezett. Az előző négy rész triója már összeállt, rajtuk kívül pedig még Melissa Barrera és Jenna Ortega kap lehetőséget kulcsfontosságú karakter szerepében, valamint a The Boys és Az éhezők viadala sztárja, Jack Quaid is csatlakozott a szereplőgárdához.

A rendezőkön garantáltan nem múlik majd semmi, hiszen a filmet a lehető legjobb kezekre bízták, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett párosra, akik az Aki bújt rendezői székében már bizonyítottak, valamint a Radio Silence producerei is nagyon értik a dolgukat. A filmet 2022. január 14-én fogják bemutatni a mozikban, az ünnepi Luther Márton király hosszú hétvégéjén az Egyesült Államokban.

Sikoly
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly
Filmek

Neve Campbell nem tér vissza a Sikoly 6. részében

Neve Campbell nem lesz benne a Sikoly 6. részében. Ezt azzal magyarázta...

Sikoly
Filmek

Egy nagy visszatérővel premierdátumot kapott a Sikoly 6.

Már az időpont is megvan, mikor jön a Sikoly folytatása.

Sikoly
Kritikák

Sikoly kritika

Így kell ezt csinálni, ilyen egy nagyszerű folytatás.