x
Filmek

A Sikoly 5. legújabb sztárja Melissa Barrera a VIDA című sorozatból

Újabb név csatlakozott a Sikoly 5.-höz.

A Sikoly 5. legújabb sztárja Melissa Barrera a VIDA című sorozatból
  • Publishedaugusztus 18, 2020

Minap újabb bejelentésre lettünk figyelmesek, hiszen a Sikoly 5. szereplőgárdáját ezúttal a VIDA és az In The Heights című sorozatokból ismerős Melissa Barrera erősíti. Bár szerepéről még nem sokat tudni, ám a színésznő nagyon bízik benne, hogy egyből vezető karaktert játszik majd a franchise ötödik installációjában.

Barrera olyan veterán színészekhez csatlakozott, mint Courtney Cox és David Arquette, akik már korábban megerősítették visszatérésüket az új részre. Bár Neve Campbell interjút adott tavasszal, hogy megkeresték az ötödik résszel, de még nem mondott igent. Jelenleg is folynak a tárgyalások Sidney Prescott visszatéréséről, és minden azon múlik, hogy a forgatókönyv méltó lesz a néhai Wes Craven rendezőtől.

A rendezőkön garantáltan nem múlik majd semmi, hiszen a filmet a lehető legjobb kezekre bízták, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett párosra, akik az Aki bújt rendezői székében már bizonyítottak, s a Radio Silence producerei is nagyon értik a dolgukat. A tervek szerint a forgatás nyár végén vette volna kezdetét az észak-karolinai államban található Wilmington nevű kisvárosban, ám a koronavírus-járvány miatt nem tudni, hogy eltolják-e a filmezést. A Paramount terve szerint már jövőre, azaz 2021-ben szeretnék bemutatni az új Sikoly-filmet.

Melissa Barrera
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.