Sikoly

Neve Campbell már tárgyal Sidney Prescott visszatéréséről az új Sikoly-filmben

Egészen izgalmas hír érkezett az új Sikoly-filmről, ami jelek szerint nem reboot lesz, hanem folytatás, méghozzá Neve Campbell főszereplésével.

Egészen izgalmas hír érkezett az új Sikoly-filmről, ami jelek szerint nem reboot lesz, hanem folytatás, méghozzá Neve Campbell főszereplésével.

Éppen sajtótájékoztatót tartottak a Castle in the Ground drámához, amikor Neve Campbell elárulta a Rotten Tomatoes kérdésére, hogy valójában már tárgyalnak a Spyglass Media következő Sikoly-film főszerepéről. Eddig úgy tűnt, hogy egy reboot lesz, azaz újraindítják a horrorszériát, azonban ez a friss fejlemény egészen más megvilágításban tünteti fel az új részt, sokkal inkább úgy tűnik, hogy folytatást kap.

Campbell úgy fogalmazott a kritikákat összesítő lap újságírójának, hogy

A beszélgetések már folynak. Megkerestek engem ezzel kapcsolatban, de az időzítés egy kicsit kihívást jelent most a koronavírus-járvány miatt. Tudjátok, talán másfél hónappal ezelőtt kezdődtek a megbeszélések, szóval időbe fog kerülni, mire kitaláljuk, hogyan fogjuk elkészíteni… Tárgyalunk, szóval meglátjuk majd.Neve Campbell

A Spyglass Media még márciusban jelentette be, hogy új Sikoly-filmen dolgozik az Aki bújt készítőivel, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezőkkel karöltve, és úgy hangzik, máris mély benyomást tettek a színésznőre, aki lehet, hogy ezért mondott igent a felkérésre.

A két rendező írt nekem egy nagyon megható levelet Wes Cravenről, és hogy mennyire ösztönözte őket és hogy mennyire tiszteletben akarják tartani őt, és ez nagyon, nagyon sokat jelentett nekem. Szóval meglátjuk, de remélhetőleg mindenkinek egyezik majd a véleménye és találunk módot, hogy megcsináljuk.

Nagyon hálás vagyok ezeknek a filmeknek. Imádom Sidney Prescott-ot. Mindig örömteli pillanat volt visszatérni a szerepébe, és mindig örömömre szolgál látnom visszatérni a szereplőket és csinálni egy újat ezekből a filmekből, megpróbálni egy másik jót.Neve Campbell

Az első négy film sikere Wes Craven horrorlegendának köszönhető, és még ha kritikában nem is volt mindig nagy a siker, a mozik kasszái előtt jól teljesítettek a filmek. Craven három alkalommal dolgozott együtt Kevin Williamson forgatókönyvíróval, a széria főszereplői pedig minden egyes alkalommal Campbell, Courteney Cox és David Arquette triója volt. Még nem tudni, hogy Campbellen kívül mások is visszatérnek-e az ötödik részben.

Total
2
Shares
Previous Article
Karen Gillan

A Disney kiszemelte A Karib-tenger kalózai reboot női főszereplőjét

Next Article

Folytatódik a Mortal Kombat 11 története

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!