Főoldal Filmek Courteney Cox megerősítette, hogy Gale Weathers szerepében ő is visszatér az új Sikoly-filmben
Filmek

Courteney Cox megerősítette, hogy Gale Weathers szerepében ő is visszatér az új Sikoly-filmben

Lassan mindenki benne lesz a Sikoly 5.-ben!

773
Courtneney Cox

A legfrissebb hírek szerint a csapat újra együtt lesz az új Sikoly-filmben, miután néhány órával korábban Courtneney Cox szerepét is megerősítette az egyik amerikai hírportál, hogy ő is visszatér a folytatásban/rebootban. David Arquette már korábban szerződést kapott, és Neve Campbell is tárgyal a Paramount Pictures stúdióval a folytatásról, de az ő visszatérése még nem biztos, folynak az egyeztetések a háttérben.

A jelek szerint a Spyglass Media Group és a Paramount közös Sikoly alkotása lehet az a folytatás, amire mindenki várt. Előbb a Deadline erősítette meg, hogy a korábbi részek egy másik állandó szereplője is feltűnik majd a franchise ötödik részében, majd később már maga a színésznő közösségi oldalán tett ki egy félreérthetetlen bizonyítékot arra, hogy benne lesz az új részben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@screammovies @spyglassmediagr @paramountpics

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés,

A Radio Silence filmrendezői csoport közleményben így fogalmazott a bejelentés után:

Nem tudjuk elképzelni a Sikoly-filmet az ikonikus Gale Weathers nélkül, és annyira hihetetlen izgalommal és alázatosan várjuk, hogy lehetőségünk van együtt dolgozni Courteney-vel. Abszolút hatalmas rajongói vagyunk a munkájának és nagyon izgatottak vagyunk, hogy csatlakozzon a Sikoly franchise következő fejezetéhez!

A trió szereplői közül Dewey seriff és Gale már biztosan ott lesz, és ha hihetünk Campbellnek, akkor ő sem fog nemet mondani erre menetre. A színésznőt még májusban kérdezték, akkor úgy fogalmazott, minden a forgatókönyvön múlik, ha az méltó a folytatáshoz, akkor miért hagyná ki az ötödik részt.

A rendezőkön garantáltan nem múlik majd semmi, hiszen a filmet a lehető legjobb kezekre bízták, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett párosra, akik az Aki bújt rendezői székében már bizonyítottak, s a Radio Silence producerei is nagyon értik a dolgukat. A tervek szerint a forgatás nyár végén vette volna kezdetét az észak-karolinai államban található Wilmington nevű kisvárosban, ám a koronavírus-járvány miatt nem tudni, hogy eltolják-e a filmezést. A Paramount terve szerint már jövőre, azaz 2021-ben szeretnék bemutatni az új Sikoly-filmet.

Sikoly
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly VI.
Filmkritikák

Sikoly VI. kritika

A Sikoly VI. a franchise egyik legjobb része, amivel újjászületett a nagy...

Sikoly
Filmek

Egy nagy visszatérővel premierdátumot kapott a Sikoly 6.

Már az időpont is megvan, mikor jön a Sikoly folytatása.

Sikoly
Filmkritikák

Sikoly kritika

Így kell ezt csinálni, ilyen egy nagyszerű folytatás.