Főoldal Filmek David Arquette megerősítette, hogy ő is visszatér az ötödik Sikoly-filmben
Filmek

David Arquette megerősítette, hogy ő is visszatér az ötödik Sikoly-filmben

A veteránnak számító David Arquette megerősítette, hogy ő is visszatér majd az új Sikoly-filmben Dewey Riley szerepében.

669
David Arquette

Egy reboot előtt mindig feltesszük a kérdést, hogy szükség van-e rá, azonban az elmúlt néhány évben a Blumhouse srácok az új sikerhorrorok (Tűnj el!, Boldog halálnapot!, Széttörve) mellett nagyon ügyesen nyúltak a klasszikusokhoz, akárcsak a Halloween, A láthatatlan ember is sikert aratott, ez pedig megnyitotta a kaput a ’90-es évek horrorsikere előtt, hogy a Sikoly ötödik alkalommal is visszatérjen.

A kezdeti hírekkel ellentétben teljes egészében nem fogják rebootolni a szériát, vagyis egy folytatást kapunk, amiben a Sikoly-filmek főszereplői is visszatérnek. Neve Campbell néhány hete már úgy fogalmazott, hogy tárgyalnak Sidney Prescott visszatéréséről. Miközben várunk Campbell hivatalos bejelentésére, addig a Spyglass Media Group ma megerősítette, hogy David Arquette már biztosan ott lesz az ötödik részben.

1996 óta, a franchise első részétől számítva szerepelt Arquette a filmekben, eddig négy alkalommal és hamarosan az ötödik szerepére készül. A bejelentéssel kapcsolatban a színész is megszólt a nyilvánosság előtt, elárulta, mennyire izgatott a visszatérése miatt.

Nagyon örülök, hogy újra eljátszhatom Deweyt és újra találkozhatom a Sikoly családommal, a régiekkel és az újakkal. A Sikoly olyan nagy része volt mind a rajongóknak, mind pedig nekem, így alig várom, hogy folytatással tiszteletben tartsam Wes Craven örökségét.

David Arquette

Mind a négy Sikoly-filmet a néhai Wes Craven rendezte, aki 2015-ben elhunyt. Az új részt az Aki bújt rendezői, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett szállítják majd, de még nagyon képlékeny a történet, még azt sem tudni, hogy mikor tervezik bemutatni a mozikban.

Sikoly
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események