Wide Screen
Image default
Filmek

David Arquette megerősítette, hogy ő is visszatér az ötödik Sikoly-filmben

A veteránnak számító David Arquette megerősítette, hogy ő is visszatér majd az új Sikoly-filmben Dewey Riley szerepében.

Egy reboot előtt mindig feltesszük a kérdést, hogy szükség van-e rá, azonban az elmúlt néhány évben a Blumhouse srácok az új sikerhorrorok (Tűnj el!, Boldog halálnapot!, Széttörve) mellett nagyon ügyesen nyúltak a klasszikusokhoz, akárcsak a Halloween, A láthatatlan ember is sikert aratott, ez pedig megnyitotta a kaput a ’90-es évek horrorsikere előtt, hogy a Sikoly ötödik alkalommal is visszatérjen.

A kezdeti hírekkel ellentétben teljes egészében nem fogják rebootolni a szériát, vagyis egy folytatást kapunk, amiben a Sikoly-filmek főszereplői is visszatérnek. Neve Campbell néhány hete már úgy fogalmazott, hogy tárgyalnak Sidney Prescott visszatéréséről. Miközben várunk Campbell hivatalos bejelentésére, addig a Spyglass Media Group ma megerősítette, hogy David Arquette már biztosan ott lesz az ötödik részben.

1996 óta, a franchise első részétől számítva szerepelt Arquette a filmekben, eddig négy alkalommal és hamarosan az ötödik szerepére készül. A bejelentéssel kapcsolatban a színész is megszólt a nyilvánosság előtt, elárulta, mennyire izgatott a visszatérése miatt.

Nagyon örülök, hogy újra eljátszhatom Deweyt és újra találkozhatom a Sikoly családommal, a régiekkel és az újakkal. A Sikoly olyan nagy része volt mind a rajongóknak, mind pedig nekem, így alig várom, hogy folytatással tiszteletben tartsam Wes Craven örökségét.David Arquette

Mind a négy Sikoly-filmet a néhai Wes Craven rendezte, aki 2015-ben elhunyt. Az új részt az Aki bújt rendezői, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett szállítják majd, de még nagyon képlékeny a történet, még azt sem tudni, hogy mikor tervezik bemutatni a mozikban.

Sikoly

Még több a témában...

Neve Campbell már tárgyal Sidney Prescott visszatéréséről az új Sikoly-filmben

Kévés Bence Mihály

Az Aki bújt rendezői készítik majd a Sikoly reboot első felvonását

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy új Sikoly-filmen dolgoznak

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat