x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

Doctor Strange és Pókember újra együtt lógnak, Benedict Cumberbatch beugrik a Pókember 3. forgatására

A hős nevekkel villognak majd.

Doctor Strange és Pókember újra együtt lógnak, Benedict Cumberbatch beugrik a Pókember 3. forgatására
  • Publishedoktóber 8, 2020

Alig egy hete dobták le az atomot, hogy Jamie Foxx A csodálatos Pókember 2. után ismét Elektró lesz, ám ezúttal a Marvel Moziverzumban. Először egy áprilisi tréfának indult, majd másnap a színész Instagram-storyban megerősítette, hogy tényleg visszatér, ám ezúttal nem teljesen kékben, nagyon ‘badass’ lesz Elektró. Most pedig arról számoltak be, hogy Doctor Strange is beugrik a Pókember 3. forgatására.

Az elmúlt hetekben felgyorsultak az események, és a kényszerszünet után a Marvel Studios begyújtotta rakétáit. Sorozatok és filmek forgatását folytatják, vagy éppen kezdik meg. Október végén indul a Doctor Strange 2., Natalie Portman már a Thor: Thunder and Love-ra gyúr. És néhány napja már beszámoltunk nektek, hogy a korábbi hírekkel ellentétben már idén elkezdik filmezni a Pókember-trilógia harmadik felvonását, amihez Doctor Strange is csatlakozik. A The Hollywood Reporter értesülései szerint Benedict Cumberbatch még a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatása előtt társul Tom Hollanddel.

Cumberbatch karaktere léphet a mentor szerepébe, amit korábban Robert Downey Jr. karaktere, Vasember töltött be Peter Parker életében. Valami hasonlóra számítunk, mint amit a Pókember: Hazatérésben láttunk Vasembertől, majd Nick Furytól a Pókember: Idegenben, tehát nem állandó szerepre, hanem vendégszerepre. Miután Vasember feláldozta magát, és Nick Fury kilőtte magát az űr sötét mélyébe, Doctor Strange töltheti be az apafigura szerepét a barátságos és közkedvelt Pókember életében.

Még el sem kezdték a forgatást, és a történetről sem tudni sokat, de már most tele van meglepetésekkel a film. A film nyithatja meg a Multiverzumot, amiben Doctor Strange is segítségére lehet, ahogy az őrület multiverzumában alcím is jelzi. A két film alternatív valóságokat tár fel, és egyes elméletek szerint ebben az új világban olyan lehetőségeket tárnak fel, amire gondolni sem mertünk. A Sony Pictures keze is benne lehet a dologban, hiszen pletykák szerint a szerződés egyik feltétele volt, hogy a Marvel megnyissa az ajtót a Pókember univerzum más szereplői előtt, és Keselyűt már láttuk a Morbius, az élő vámpír előzetesében.

A Pókember 3. részét 2021. december 16-án fogják bemutatni a hazai mozikban.

Pókember
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.