Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Bemutatták a Morbius első előzetesét, és rögtön egy hatalmas Marvel Moziverzum vendégszereplővel

Ahogy azt hétvégén már megerősítették, ma végre bemutatták a Morbius-film első előzetesét, és rögtön sokkolták a rajongókat egy vendégszereplővel a Marvel Moziverzumból.

Ahogy azt hétvégén már megerősítették, ma végre bemutatták a Morbius-film első előzetesét, és rögtön sokkolták a rajongókat egy vendégszereplővel a Marvel Moziverzumból.

Még nem késő, hogy elkapcsolj innen, bezárd a böngésződ, mert a cikk hátralévő részében nagyon erős spoilerről olvashatsz, ami fenekestül felfordítja majd az univerzumokról alkotott képet.

Az előzetes nem fél kihangsúlyozni, hogy a Morbius-filmet az a stúdió mutatja be, ami a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegen mögött is állt – nyilvánvalóan kissé pontatlan a megállapítás, hiszen a Sony Pictures pusztán anyagilag támogatta a filmet, kreatív döntéseket a Marvel Studios hozta meg -, de ezen lépjünk is túl, de azt már most kijelenthetjük, hogy valamilyen szempontból a Morbius kapcsolódni fog a Marvel Moziverzumhoz. Pókemberről néhány utalást látunk is, de a legnagyobb meglepetésre az előzetes végén kerül sor, amikor megjelenik Michael Keaton, aki Keselyűt alakította a Marvelnél.

Nem csalás és ámítás, alighanem az előzetes legnagyobb meglepetéséről van szó, amikor megpillantottuk Michael Keatont Adrian Toomes szerepében, akivel legutóbb a Pókember: Hazatérésben találkoztak a rajongók. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak ki a történetből, de első blikkre rendben van a film, egy akcióval teli kalandfilmnek ígérkezik. Jared Leto a főszerepben remekül fest, de még csak az első előzetesről beszélünk, korai bármit is kijelenteni.

A Morbius-film bemutatója 2020. július 31-én lesz.

Morbius

Még több a témában...

Dafne Keen teljesen biztos benne, hogy X-23 szerepében visszatér a Marvel Moziverzum berkein belül

Kévés Bence Mihály

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat