Morbius

Bemutatták a Morbius első előzetesét, és rögtön egy hatalmas Marvel Moziverzum vendégszereplővel

Ahogy azt hétvégén már megerősítették, ma végre bemutatták a Morbius-film első előzetesét, és rögtön sokkolták a rajongókat egy vendégszereplővel a Marvel Moziverzumból.

Ahogy azt hétvégén már megerősítették, ma végre bemutatták a Morbius-film első előzetesét, és rögtön sokkolták a rajongókat egy vendégszereplővel a Marvel Moziverzumból.

Még nem késő, hogy elkapcsolj innen, bezárd a böngésződ, mert a cikk hátralévő részében nagyon erős spoilerről olvashatsz, ami fenekestül felfordítja majd az univerzumokról alkotott képet.

Az előzetes nem fél kihangsúlyozni, hogy a Morbius-filmet az a stúdió mutatja be, ami a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegen mögött is állt – nyilvánvalóan kissé pontatlan a megállapítás, hiszen a Sony Pictures pusztán anyagilag támogatta a filmet, kreatív döntéseket a Marvel Studios hozta meg -, de ezen lépjünk is túl, de azt már most kijelenthetjük, hogy valamilyen szempontból a Morbius kapcsolódni fog a Marvel Moziverzumhoz. Pókemberről néhány utalást látunk is, de a legnagyobb meglepetésre az előzetes végén kerül sor, amikor megjelenik Michael Keaton, aki Keselyűt alakította a Marvelnél.

Nem csalás és ámítás, alighanem az előzetes legnagyobb meglepetéséről van szó, amikor megpillantottuk Michael Keatont Adrian Toomes szerepében, akivel legutóbb a Pókember: Hazatérésben találkoztak a rajongók. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak ki a történetből, de első blikkre rendben van a film, egy akcióval teli kalandfilmnek ígérkezik. Jared Leto a főszerepben remekül fest, de még csak az első előzetesről beszélünk, korai bármit is kijelenteni.

A Morbius-film bemutatója 2020. július 31-én lesz.

Morbius
Total
16
Shares
Previous Article
Westworld

Premierdátumot kapott a Westworld harmadik évada

Next Article

Újjáéledhet a Mario & Luigi sorozat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!