Kirsten Dunst Dane DeHaan

Kirsten Dunst a Pókember és Dane DeHaan A csodálatos Pókember 2. után visszatér a Marvel Moziverzumba?

Irány a Pókverzum!

Elsőre kissé nevetségesnek tűnhet, hogy újabb két szereplőt hoznak vissza Jamie Foxx karaktere után, de nem szabad elzárkózni teljesen az ötlettől. Elektró bejelentése után talán nem árt komolyan venni ezeket a kissé légből kapott kijelentéseket, mert a legújabb hírek szerint Kirsten Dunst (Mary Jane Watson) és Dane DeHaan (Harry Osborn) is visszatérhet az egyik jövőbeli projektben.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Múlt héten kiderült, hogy A csodálatos Pókember 2. után Jamie Foxx újra Elektró lesz, ám ezúttal a Sony Pictures és a Marvel Studios közös rendezésű filmjében. A két franchise különböző világokban (univerzumokban) játszódik, azonban a Multiverzum fogalom után ez a határ elmosódni látszik a két világ között. A színész Instagramon erősítette meg a hírt, majd elszólta magát, hogy ezúttal nem kék lesz és nagyon „badass” lesz Elektró. Szóval valószínűleg nem a korábbi Elektrót látjuk, hanem teljesen új köntösbe láthatjuk majd az Oscar-nyertes színészt.

Bárhogy is alakuljon, a jelek szerint a Marvel Studios és a Sony Pictures az univerzumok találkozásán dolgozik. Valami olyanra készülhetnek, amit láttunk a Pókember: Irány a Pókverzum! animációs rajzfilmben. A Pókember: Idegenben már kaptunk utalást a Multiverzumra, amire a WandaVision Disney+ sorozat és a Doctor Strange az őrület multiverzumában is rájátszik. A hétvége híre után most arról beszélnek, hogy Kirsten Dunst és Dane DeHaan is radarra került, hogy korábbi karaktereiket újra eljátsszák. Nyilvánvalóan itt nem feltétlen kell a cím nélküli Pókember harmadik részére gondolni, előfordulhat, hogy Doctor Strange mutatja be őket, vagy egy másik titokzatos projekt.

Kirsten Dunst
Total
3
Shares
Previous Article
Trónok harca

Megtalálták a Trónok harca előzménysorozatának egyik kulcsszereplőjét

Next Article

Zseniális a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered reklámja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!