Electro

Irány a Multiverzum! Jamie Foxx a tárgyalások végén tart Electro visszatéréséről Marvel Moziverzum berkein belül

Ez ám a felvillanyozó hír!

Igen, nem elírás, nem április tréfa a dolog. A legújabb hírek szerint lassan a tárgyalások végére ér Jamie Foxx, így a 2014-es A csodálatos Pókember 2. után ismét Electro lehet a filmvásznon. Az atomot a The Hollywood Reporter dobta le, ők értesültek a nagy hírről, hogy a tárgyalások hamarosan véget érnek, s a cím nélküli Pókember 3. részben Electro is feltűnhet. Kitárul a Multiverzum?

A 2010-es évek elején A csodálatos Pókemberrel egy próbát tett a Sony Pictures a franchise felélesztésére, több-kevesebb sikerrel. Az Andrew Garfield főszereplésével forgatott két filmet a rajongók és a kritikusok is kikezdték, miután a stúdió letett az önálló küldetésről, s a jogokról inkább megegyeztek a Marvel Studios-szal. Miután 2016-ban Pókember hazatért a Marvelhez, így nem teljesen világos, hogy a Sony hogyan is képzeli Electro jövőjét. Még azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy bár Electrót játssza majd, de egy teljesen új kivitelben, ami köszönőviszonyban sem lesz régi karakterével. Ha tényleg így lesz, akkor újabb utalást kapunk a Multiverzumra a Pókember: Idegenben után.

Nem ez lenne az első alkalom, hiszen J.K. Simmonst már láttuk a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében visszatérni J. Jonah Jamesonként. A karaktert nem utoljára láttuk, mert már következő jelenetét is leforgatták. A dolgok nagyon azt sugallják, hogy a Pókember: Irány a Pókverzum animációs rajzfilm mintájára a Sony és a Marvel egy crossoveren dolgozik. Erre erősít rá egy mai hír, miszerint a Sony még szorosabbra szeretné fogni az együttműködést a Marvellel.

A Pókember 3.-at tervek szerint 2021. december 17-én mutatják be az Egyesült Államokban, a forgatásra pedig jövő év elején kerül sor, ami akár még a bemutatót is veszélyeztetheti. Tom Holland alakítja a címszereplőt, mások mellett pedig Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon és Tony Revolori már biztosan ott lesz a folytatásban.

Pókember: Idegenben
Total
3
Shares
Previous Article

Keanu Reevesé a főszerep a Cyberpunk 2077 új előzetesében

Next Article
Marvel Kapitány

A Ms. Marvel újdonsült sztárja, Iman Vellani nem kimondottan nagy Marvel Kapitány rajongó

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!