Marvel Studios Sony Pictures

A Sony Pictures komolyan gondolja, hogy a Marvel Moziverzummal közösen crossoverre kerüljön sor a jövőben

A Sony Pictures megirigyelte a Marvel sikerét?

Ha hihetünk a legújabb pletykának, akkor a Sony Pictures most abban bízik, hogy sikerül megegyezni a Marvel Studios vezetőivel, hogy a Pókember univerzum spin-offjait összekapcsolják a Marvel Moziverzummal, így egymás karakterei még több vendégszerepet kaphatnának egymás alkotásaiban. Ez akár azt is eredményezhetnék, hogy létrejön a Baljós Hatos formáció a Marvelnél, amire már évek óta készül a Sony. De fordítva is igaz, Tom Hardy Venomja is feltűnhet a Marvel Moziverzumban, és még sorolhatnánk.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Az ötletről először tavaly nyáron lehetett hallani, amikor a Disney és a Sony Pictures elásta a csatabárdot a Pókember körüli viták után. Pontos részleteket nem tudni, hogy milyen megállapodás született a két fél között, de már akkor is pletykálták, hogy a Sony egyik feltétele az volt, hogy a Marvel Studios nyissa meg az univerzumba vezető utat a Sony alkotásai előtt. Kezdésként a Sony megengedte, hogy Tom Holland Bosszúállónak álljon Pókember szerepében, majd a Morbius, az élővámpír első előzetesében feltűnt a Keselyűt alakító Michael Keaton. Mi más ez, mint az univerzumok keresztezése?

A The Direct értesülései szerint a Sony Pictures megmaradna saját világánál és a felállított Sony Pictures’ Universe of Marvel Characters mellett, ám szívesen dolgozna többet a Marvellel, így más karaktereket is átengedne a Marvel Moziverzumba. A lap úgy tudja, hogy a vezetőség akár Venomot és más szimbiotát is örömmel átengedne a Marvelnek, ha szorosabbra tudják venni az együttműködést.

Érdekesség, hogy a Sony abban bízott, hogy majd Amerika Kapitányt a Marvel átengedni, s így hatalmas előrelépést tesznek a Baljós Hatos formáció projekt megalapozásában, amire a stúdió már több éve készül. Steve Rogers ebben már nem játszik szerepet, hiszen a Bosszúállók: Végjáték után átadta a címet barátjának, Samnek. Persze ezek csak feltevések, nem hivatalos információk, és még azt sem tudjuk, hogy Kevin Feige mit szól az egész ötlethez.

Total
3
Shares
Previous Article
Kamala Khan Ms Marvel

A Ms. Marvel szerepéről lecsúszott egyik színésznő megosztotta a szereplőválogatás forgatókönyvét

Next Article

Keanu Reevesé a főszerep a Cyberpunk 2077 új előzetesében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!