Főoldal Filmek A Venom 2., a Morbius és a Sony további filmjei így kapcsolódhatnak a Marvel Moziverzumhoz
Filmek

A Venom 2., a Morbius és a Sony további filmjei így kapcsolódhatnak a Marvel Moziverzumhoz

Minden jel arra utal, hogy a Sony Pictures univerzuma és a Marvel Moziverzum valahogy, de össze fog kapcsolódni egymással.

773
Pókember

Minden jel arra utal, hogy a Sony Pictures univerzuma és a Marvel Moziverzum valahogy, de össze fog kapcsolódni egymással.

A Morbius előzetese után világossá vált, hogy a Sony valóban azt akarja, hogy a rajongók tudják, a Venom 2. és Morbius is kapcsolódik Pókemberhez és a Marvel Moziverzumhoz. Mikor 2018-ban bemutatták a Venomot a mozikban, Amy Pascal producer habozott azt mondani, hogy a film bármiféle kapcsolatban lenne Peter Parkerrel, és csak úgy beszélt erről, mint a fő franchise egy kiegészítéséről. Ám azóta sok víz lefolyt a Dunán, és az elmúlt hónapok eseményei után kijelenthetjük: a status qou megváltozott. A Sony Pictures és a Marvel Studios között új egyezség született, és nagyon úgy tűnik, hogy ennek egyik része a Marvel Moziverzum és a Sony saját Pókember univerzumának összekapcsolása lesz.

A Morbius-film pótforgatása jelenleg is tart Los Angelesben, amiről néhány fénykép is kiszivárgott. A forgatáson megörökített egyik busz oldalán a Hírharsona hirdetését lehet olvasni, illetve még Cletus Kasady megszökéséről is olvasni lehetett. Mivel Woody Harrelson a Venom 2. egyik főszereplőjét alakítja Cletus Kasady, azaz Vérontó szerepében, ez összekapcsolhatja ezt a filmet Jared Leto főszereplésével készült Morbius-filmmel, és következtetésképpen a Pókember: Idegenben résszel is. A film stáblista végén egy jelenetben Pókember személyazonosságát felfedte a Hírharsona, és valószínűleg Mysterio terve miatt bujkálni kényszerül majd a főhős. Peter Parker a képregényekben fotóriporterként dolgozott a lapnál, és történetesen éppen ettől az újságtól rúgták ki Eddie Brockot a Venomban, ám mikor meglátogatta Cletus Kasadyt a börtönben, már ismét újságíróként ment interjút készíteni.

A Sony nagyon okosan csinálja, hiszen egy kiszivárgott képen a Hírharsona szalagcímét olvashatjuk, ’Hol van Pókember’, s mindezt Flash Thompson Instagram történetében tehetjük, aki még felhívja figyelmünket azokra a napokra is, amikor a várost nem pusztították el vámpírok, idegenek és repülő robotok.

default 1

És akkor jött a Morbius előzetese, ami erre még egy lapáttal rátett. A videó végén Michael Keaton karaktere, a Pókember: Hazatérésből Keselyű. És még egy képet is láttunk Pókemberről. A Sony nem ijedt meg attól sem, hogy Pókembert szembefordítsa Venommal, nyilvánvalóan a cél ez, és nagyon úgy fest, hogy nincs messze ettől a Morbius sem. A dolgok állása miatt a rajongók már azon kezdtek agyalni, hogy mindez mit jelent Tom Holland karakterére nézve, különösen azok után, hogy egészen sötét felhők kezdtek gyülekezni a szuperhős fölött.

Talán a július 30-án okosabbak leszünk, mikor kijövünk a Morbius bemutatójáról, vagy az október 2-ára kitűzött Venom 2.-ről, de az egészen biztos, hogy 2021. július 16-áig Pókember rejtve marad, hiszen csak akkor mutatják be a harmadik filmet. De ki tudja? Nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy Tom Holland vendégszerepet kapjon egyik készülő Sony alkotásban, hiszen már a Venom első részében szerepet kapott, csak a Disney kérésére törölni kellett – akkor még nem szerették volna egyesíteni az univerzumokat.  

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Örökkévalók
Filmek

Kevin Feige elárulta, tervben van-e az Örökkévalók második része

A folytatásra lehet tényleg örökké várhatnak a rajongók.

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...