Wide Screen
Image default
Filmek

Állítólag Tom Holland Pókembere feltűnt volna a Venom-filmben, csak törölték a jelenetet

A számtalan pletyka után úgy tűnik, hogy Pókember valóban szerepelt volna a Venom-filmben, azonban a Disney kérésére a Sony törölte a jelenetet.

A számtalan pletyka után úgy tűnik, hogy Pókember valóban szerepelt volna a Venom-filmben, azonban a Disney kérésére a Sony törölte a jelenetet.

A Venom nem győzte meg a kritikusokat, nem úgy mint a rajongókat, akik több mint 700 millió dollár értékben váltottak jegyet a mozik kasszái előtt a filmre. A forgatások alatt végig arról olvashattunk, hogy a Tom Holland-féle Pókember beugrik egy rövid cameo jelenetre Eddie Brock mellé, amit több megbízható forrás is megerősített, miszerint Peter Parker az osztálykirándulás során még az Élet Alapítványt is megnézték volna San Franciscoban.

Most, hogy a Sony Pictures bontotta a megállapodást a Disneyvel, másról sem lehet olvasni, minthogy Pókember nélkül már nem lesz a régi a Marvel Moziverzum. Kétség sem férhet hozzá, hogy nagy érvágás ez a Disneynek – de legfőképpen a rajongóknak – azonban újabb hírek jelentek meg arról, hogy Tom Holland a jelenetét is leforgatta a Venomhoz, azonban a Disney kérésére a Sony kivágta azt a filmből.

Állítólag a Disney és a Marvel Studios nem szerette volna, hogy a két franchise kapcsolatban álljon egymással, hiszen ez azt is jelenthette volna, hogy a félresikerült Venom is a Marvel Moziverzum része, ezért arra kérték a Sonyt, hogy vágja ki a filmből a cameo jelenetet. Most azonban, hogy a Sony teljes irányítása alá került a harmadik Pókember-film, nem kizárt, hogy a két karakter már a Venom második részében összetalálkozik, akárcsak a képregényekben, ahol útjuk szinte mindig keresztezte egymást.

Pókember

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat