Főoldal Filmek Állítólag Tom Holland Pókembere feltűnt volna a Venom-filmben, csak törölték a jelenetet
Filmek

Állítólag Tom Holland Pókembere feltűnt volna a Venom-filmben, csak törölték a jelenetet

A számtalan pletyka után úgy tűnik, hogy Pókember valóban szerepelt volna a Venom-filmben, azonban a Disney kérésére a Sony törölte a jelenetet.

445
Venom Pókember

A számtalan pletyka után úgy tűnik, hogy Pókember valóban szerepelt volna a Venom-filmben, azonban a Disney kérésére a Sony törölte a jelenetet.

A Venom nem győzte meg a kritikusokat, nem úgy mint a rajongókat, akik több mint 700 millió dollár értékben váltottak jegyet a mozik kasszái előtt a filmre. A forgatások alatt végig arról olvashattunk, hogy a Tom Holland-féle Pókember beugrik egy rövid cameo jelenetre Eddie Brock mellé, amit több megbízható forrás is megerősített, miszerint Peter Parker az osztálykirándulás során még az Élet Alapítványt is megnézték volna San Franciscoban.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Most, hogy a Sony Pictures bontotta a megállapodást a Disneyvel, másról sem lehet olvasni, minthogy Pókember nélkül már nem lesz a régi a Marvel Moziverzum. Kétség sem férhet hozzá, hogy nagy érvágás ez a Disneynek – de legfőképpen a rajongóknak – azonban újabb hírek jelentek meg arról, hogy Tom Holland a jelenetét is leforgatta a Venomhoz, azonban a Disney kérésére a Sony kivágta azt a filmből.

Állítólag a Disney és a Marvel Studios nem szerette volna, hogy a két franchise kapcsolatban álljon egymással, hiszen ez azt is jelenthette volna, hogy a félresikerült Venom is a Marvel Moziverzum része, ezért arra kérték a Sonyt, hogy vágja ki a filmből a cameo jelenetet. Most azonban, hogy a Sony teljes irányítása alá került a harmadik Pókember-film, nem kizárt, hogy a két karakter már a Venom második részében összetalálkozik, akárcsak a képregényekben, ahol útjuk szinte mindig keresztezte egymást.

Pókember

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...