Főoldal Filmek Igen, Pókember benne lesz a Venomban, csak nem úgy!
Filmek

Igen, Pókember benne lesz a Venomban, csak nem úgy!

Tegnap jelent meg az első pletyka, mely szerint Pókember is feltűnik majd az ősszel érkező Venom-mozifilmben. Az ügyben mára újabb fordulat állt be.

809
Pókember

Tegnap jelent meg az első pletyka, mely szerint Pókember is feltűnik majd az ősszel érkező Venom-mozifilmben. Az ügyben mára újabb fordulat állt be.

Jon Schnepp a Collider munkatársa tegnap azzal állt elő, hogy Pókember is szerepelni fog a Venomban, amit korábban mind Amy Pascal a Sonytól, s mind Kevin Feige a Marvel Studios elnöke is cáfolt. Most Schnepp frissítette a tegnapi gondolatát, miszerint a filmben nem a falmászót látjuk majd, hanem csak Peter Parkert.

Tom Holland legalább két napot részt vett Peter Parkerként a Venom forgatásán. Elnézést kérek, amiért azt mondtam, hogy Pókember szerepleni fog a filmben. Amikor azt mondtam, hogy Tom Holland-féle Pókember benne lesz a filmben, akkor úgy értettem, hogy Peter Parker kap lehetőséget. Ez egy cameo lesz. Nem tudom, hogy mi lesz az. Nem olvastam a forgatókönyvet.

Ettől függetlenül a tényen még nem változtat, hogy Pókember igenis benne lesz a filmben, és a Venom folytatja a Pókember: Hazatérést, vagyis részben kapcsolódni fog a Marvel Moziverzumához. Természetesen ezek csak pletykák, nem megerősített hírek, így várjuk meg a hivatalos beszámolókat, de ezek után nagyon csalódottak lennénk, ha nem látnánk Pókembert a filmben.

A Venom bemutatója október 5-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események