Wide Screen
Image default
Filmek

Igen, Pókember benne lesz a Venomban, csak nem úgy!

Tegnap jelent meg az első pletyka, mely szerint Pókember is feltűnik majd az ősszel érkező Venom-mozifilmben. Az ügyben mára újabb fordulat állt be.

Jon Schnepp a Collider munkatársa tegnap azzal állt elő, hogy Pókember is szerepelni fog a Venomban, amit korábban mind Amy Pascal a Sonytól, s mind Kevin Feige a Marvel Studios elnöke is cáfolt. Most Schnepp frissítette a tegnapi gondolatát, miszerint a filmben nem a falmászót látjuk majd, hanem csak Peter Parkert.

Tom Holland legalább két napot részt vett Peter Parkerként a Venom forgatásán. Elnézést kérek, amiért azt mondtam, hogy Pókember szerepleni fog a filmben. Amikor azt mondtam, hogy Tom Holland-féle Pókember benne lesz a filmben, akkor úgy értettem, hogy Peter Parker kap lehetőséget. Ez egy cameo lesz. Nem tudom, hogy mi lesz az. Nem olvastam a forgatókönyvet.

Ettől függetlenül a tényen még nem változtat, hogy Pókember igenis benne lesz a filmben, és a Venom folytatja a Pókember: Hazatérést, vagyis részben kapcsolódni fog a Marvel Moziverzumához. Természetesen ezek csak pletykák, nem megerősített hírek, így várjuk meg a hivatalos beszámolókat, de ezek után nagyon csalódottak lennénk, ha nem látnánk Pókembert a filmben.

A Venom bemutatója október 5-én lesz.

Még több a témában...

Érdekes részletre hívták fel figyelmünket a Loki minisorozatról

Kévés Bence Mihály

Mikorra várható az első Pókember: Hazatérés előzetes?

Kévés Bence Mihály

T’Chaka király akár így is kinézhetett volna a Fekete Párducban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább