[PLETYKA] Pókember mégis benne lesz a Venom-filmben?

A többszöri cáfolat ellenére is úgy tűnik, hogy Tom Holland, mármint Pókember is benne lesz az ősszel érkező Venom-filmben.

A többszöri cáfolat ellenére is úgy tűnik, hogy Tom Holland, mármint Pókember is benne lesz az ősszel érkező Venom-filmben.

A Venom bejelentése óta lehet pletykákat hallani, hogy talán Pókember is szerepet kap a filmben, még ha az nem is lesz teljes értékű szerep. Ezeket a pletykákat később a Kevin Feige és Amy Pascal producerek hivatalosan is cáfolták, tagadták, hogy Pókembernek bármiféle köze lenne az épülő Pókember spin-off univerzumhoz. Igen ám, csak úgy tűnik, hogy mégsem ez az igazság, és a falmászó is felbukkan majd a filmben.

Jon Schnepp a Collider Movie Talk egy korább beszélgetésében osztott meg igen fontos információt:

Pókember szerepelni fog a Venomban. Az elmúlt pár hónapban arról hallottunk, hogy a Sony teljesen külön kezeli Pókembert, az a Marvel Moziverzum része, és minden más karakter a Sonyhoz tartozik. Csak annyit mondok, hogy Tom Holland-féle Pókember benne lesz a Venom-filmben.

Schnepp azt nem tudta megmondani, hogy milyen nagy szerepet kap majd Pókember a filmben – feltételezhetően csak egy cameot kap -, de biztosította arról a lapot, hogy megbízható forrástól származnak az információk.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Bosszúállók: Végtelen háború - Tom Holland azt sem tudta kivel harcol Pókemberként a forgatáson!

Next Article

Trailer még sehol, de kiadták a Solo: Egy Star Wars történet szinopszisát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!