Főoldal Filmek Kevin Feige végre megerősítette, mikor játszódik A Fantasztikus Négyes
Filmek

Kevin Feige végre megerősítette, mikor játszódik A Fantasztikus Négyes

Kevin Feige megerősítette A Fantasztikus Négyes egyik rajongói teóriáját.

316
Fantasztikus Négyes
Forrás: Marvel Studios

Hónapokig tartó találgatások után a Marvel Studios vezetője, Kevin Feige egyértelmű választ adott arra, hogy mikor kezdődik A Fantasztikus Négyes forgatása, illetve megerősítette a rajongók spekulációját a film idővonalával kapcsolatban. A stúdió hivatalos podcast műsorában hallható, közvetlenül a San Diego-i Comic Con után kezdik a munkát, ami azt sejteti, hogy július végén nagy bejelentéseket várhatunk a legnagyobb képregénytalálkozón.

“Július végén kezdjük a forgatást” – árulta el Feige a Marvel új, The Official Marvel Podcast első epizódjában. “A [San Diego-i] Comic-Con utáni első napon kezdődik A Fantasztikus Négyes forgatása.” Feige dicsérte a lelkes rajongók kitartását, hogy mennyi mindenre felfigyelnek. Az egyik promóciós poszteren található apró információkból kiderítették, hogy mikor játszódik a film cselekménye.

Sok okos ember volt, aki észrevette, hogy az a városkép nem pontosan úgy nézett ki, mint az a New York, amit ismerünk, vagy ami a ’60-as években létezett a világunkban. Ezek okos megfigyelések, ezt mondhatom.

Kevin Feige

Feige nagy rajongója a Fantasztikus Négyesnek, és őket tartja a Marvel történetének egyik legfontosabb karaktereinek, akiket eddig még nem tudott vászonra vinni. Nagy kihívást jelent a karakterek bemutatása (újból) két kevésbé kielégítő adaptáció után.

Rendkívül izgatott vagyok miatta, mert úgy gondolom, hogy alapvető karakterekről beszélünk, legendás oszlopai a Marvel Univerzumnak, akikkel még soha nem volt lehetőségünk játszani vagy felfedezni őket, kivéve a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmet és néhány szórakoztató teasert korábban, de most lehetőségünk nyílik erre ebben a filmben. Szóval rendkívül izgatott vagyok miatta.

Kevin Feige

A Marvel Studios év elején jelentette be, hogy Pedro Pascal (Reed Richards/Mister Fantastic), Vanessa Kirby (Sue Storm/Láthatatlan nő), Joseph Quinn (Johnny Storm/Fáklya) és Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm/Lény) fogják vezetni A Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját. Julia Garner is csatlakozott a reboothoz mint Shalla-Bal/Ezüst utazó.

A nagy leleplezés után további színészeket köszönthetünk a produkció színészei között: Paul Walter Hauser, John Malkovich és Natasha Lyonne titokzatos szerepekben, valamint Ralph Ineson mint a gonosz Galactus.

A rendező, Matt Shakman az Avatar: A víz útja társírójával, Josh Friedman és a WandaVízió Cam Squires írójával dolgozott a film forgatókönyvén. Eric Pearson (Black Widow) pedig nemrég csatlakozott a végső simításokhoz.

A film bemutatója 2025. július 25-én lesz a mozikban.

Fantasztikus Négyes
Forrás: CinameCon
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események