Főoldal BREAKING Bejelentették a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját

A Marvel Studios bejelentette, hogy kik kapták a Fantasztikus Négyes főszerepeit.

402
Fantasztikus Négyes

Több évnyi találgatás után ma este végre hivatalosan is lehullt a lepel a Fantasztikus Négyes szereplőiről. Kevin Feige még 2020 decemberében, a Disney befektetői napján jelentette be a Marvel Studios rendezésű filmet, és gyakorlatilag azóta találgatnak a rajongók, hogy kik kapják a Marvel első családjának a szerepeit.

A szereppel kapcsolatban több név is felmerült a múltban, legutóbb éppen Jake Gyllenhaal tűnt befutónak, de Matt Smith (Morbius) és Adam Driver (Star Wars) is szóba jöhet. Majd 2023 végén jött az első több oldalról is megerősített hír, hogy Pedro Pascal lett a befutó, és már csak alá kell írnia a szerződést. A hírt eddig nem erősítették meg hivatalos forrásból, de ma megtörtént, így a Fantasztikus Négyes felállása a következő lett: Pedro Pascal mint Reed Richards, azaz Mr. Fantastic, Vanessa Kirby mint Sue Storm, azaz a Láthatatlan Nő, Ebon Moss-Bachrach mint Ben Grimm, azaz a Lény, és Joseph Quinn mint Johnny Storm, azaz Fáklyát fogja játszani.

A Fantasztikus Négyes karaktereit Stan Lee és Jack Kirby alkotta meg, a csapat 1961-ben jelent meg először képregényben. A korábbi Fantasztikus Négyes-filmek, bár népszerűek voltak, sem a rajongók, sem a kritikusok nem fogadták jól, és most a Marvel Studioson a sor, hogy helyrehozza a múlt hibáit, és egy képregényekhez hű filmet mutasson be a filmvásznon.

Matt Shakman rendező az Avatar: A víz útja társszerzőjével, Josh Friedmannel és a WandaVízió munkatársával, Cam Squires-szel dolgozott a Fantasztikus Négyeslegújabb forgatókönyv vázlatán.

Fantasztikus Négyes a legújabb tervek szerint 2025. július 25-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.