Főoldal BREAKING A hírek szerint Pedro Pascal ajánlatot kapott a Fantasztikus Négyes főszerepére, ő lehet Reed Richards
BREAKINGFilmek

A hírek szerint Pedro Pascal ajánlatot kapott a Fantasztikus Négyes főszerepére, ő lehet Reed Richards

Több forrás is megerősítette, hogy Pedro Pascal tárgyal a Fantasztikus Négyes főszerepéről.

408
The Last of Us
Forrás: HBO

A Fantasztikus Négyes körüli pletykák folytatódnak, és ezúttal úgy tűnik, hogy a Marvel Studios végre megtalálta Reed Richards, azaz Mister Fantastic szerepére a színészt. A Pókember: Nincs hazaút sztárja, Jake Gyllenhaal a hírek szerint visszautasította Reed Richards szerepét, így a The Last of Us és A Mandalóri sztárja, Pedro Pascal lett az új befutó a Fantasztikus Négyek Mister Fantasticjának szerepére.

A szereppel kapcsolatban több név is felmerült a múltban, legutóbb éppen Jake Gyllenhaal tűnt befutónak, de Matt Smith (Morbius) és Adam Driver (Star Wars) is szóba jöhet. Tegnap este azonban elszabadult a pokol a szerep körül, és több egymástól független portál forrása is megerősítette a híreket, hogy Pedro Pascal ajánlatot kapott a stúdiótól. Amennyiben tényleg így van, akkor ez egy hatalmas győzelem a Marvel Moziverzum számára.

Pascal korábban a Wonder Woman 1984 című filmben játszotta a gonosz Maxwell Lordot, és az egyébként nem túl sikeres folytatás egyik fénypontja volt. Az elmúlt években a színész népszerűsége csak nőtt, köszönhetően a már említett tévésorozatokban és filmekben játszott emlékezetes alakításainak köszönhetően. Bár váratlan választás Reed szerepére, nincs kétségünk afelől, hogy fantasztikus lesz. Természetesen még semmi sincs megerősítve, de ha aláírja a szerződést, akkor ez lehet az első nagy bejelentés a reboot szereposztásáról.

A Slash Film szerint “sok találgatás, rajongói casting és türelmetlenség után kiderült – és a /Film forrásai megerősíthetik -, hogy Pascal lesz Reed Richards, más néven Mr. Fantastic főszereplő… az üzlet megszületett és hamarosan be kell jelenteni”. A Deadline eközben egy kicsit kevésbé határozott, de hozzáteszi: “Bennfentesek hozzáteszik, hogy az ütemezés még mindig kidolgozás alatt áll, de több, a tárgyalásokhoz közel álló forrás azt mondja, hogy jó irányba halad, hogy Pascal ezt és más jövőbeli projektjeit is megcsinálja”.

John Krasinski játszotta Reedet a Doktor Strange az őrület multiverzumában, míg Miles Teller és Ioan Gruffudd a 20th Century Fox korábbi Fantasztikus Négyes-filmjeiben alakította a hőst, a Marvel első családjának a vezetőjét.

Jelenleg úgy tűnik, Vanessa Kirby a Láthatatlan Nő szerepe biztosra vehető. Antonio Banderas állítólag továbbra is versenyben van Galactus szerepére, míg Ebon Moss-Bachrach alakíthatja vagy Galactus egyik hírnökét vagy A lényt. A hírnökkel kapcsolatban tegnap felmerültek olyan pletykák, hogy a közismert Ezüst Utazót ezúttal egy női színésznő keltheti életre, de ezek is csak találgatások. Fáklya szerepére egyre biztosabbnak tűnik Joseph Quinn.

Matt Shakman rendező az Avatar: A víz útja társszerzőjével, Josh Friedmannel és a WandaVízió munkatársával, Cam Squires-szel dolgozott a Fantasztikus Négyes legújabb forgatókönyv vázlatán.

A film a jelenlegi tervek szerint 2025. május 2-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.