Főoldal Filmek John Malkovich csatlakozott A Fantasztikus Négyes szereplőgárdájához
Filmek

John Malkovich csatlakozott A Fantasztikus Négyes szereplőgárdájához

Újabb nagy név csatlakozott A Fantasztikus Négyes sztárcsapatához.

365
Fantasztikus Négyes
Forrás: CinameCon

Néhány órával ezelőtt már megtudtuk, hogy Galactus lesz a Marvel első családjának főellensége, akit a brit Ralph Ineson kelt életre a filmvásznon. A bejelentés után a Marvel Moziverzum egyébként is sztárokkal teletűzdelt A Fantasztikus Négyes című filmje újabb nagy névvel bővül: John Malkovich.

Ezt állítja most a The Hollywood Reporter, Malkovich a legújabb név, aki csatlakozott a Marvel Studios egyik legjobban várt produkciójához. Arról, hogy milyen szerepet játszik, melyik karaktert keltheti életre a történetben, egyelőre nem árulnak el részleteket.

Malkovich a ’80-as évek óta több kiemelkedő szerepet is kapott, és olyan projektekkel szerzett magának nevet, mint az 1992-es Egerek és emberek és az 1999-es A John Malkovich menet. A közelmúltban a sztár az Űrhadosztályban, a Madarak a dobozban, az Égető bizonyíték és a Mélytengeri pokolban volt látható. A színész majdnem szerepet kapott Sam Raimi Pókember 4. című filmjében, mielőtt törölték volna a filmet.

GettyImages 1467940236 copy

Az MCU egyik legjobban várt filmje A Fantasztikus Négyes, mióta a Marvel Studios 2020-ban bejelentette. A szupercsapatot, amely a múltban már két másik élőszereplős inkarnációkban is feltűnt, még sosem láthattuk a Marvel Moziverzumban. Sok múlik a debütáláson, hiszen a csapat fontos szerepet játszik a későbbi években is, ez lehet a magyarázat arra, hogy nem bízzák a véletlenre, s a legjobbakkal szeretnék bemutatni a Fantasztikus Négyest.

Főszerepben látható Pedro Pascal mint Reed Richards, Vanessa Kirby mint Sue Storm, Ebon Moss-Bachrach mint Ben Grimm/A Lény és Joseph Quinn mint Johnny Storm. Egy másik bejelentésből tudjuk, hogy az Ozark sztárja, Julia Garner az Ezüst Utazó szerepében fog feltűnni, Paul Walter Hauser pedig egy rejtélyes szerepben szintén csatlakozott, és most, hogy Malkovich is beszállt, úgy tűnik, hogy A Fantasztikus Négyes egy rakás nagy névvel és szereplővel készül. A filmet rendezi Matt Shakman.

A Fantasztikus Négyes bemutatójára 2025. július 25-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.