Wide Screen
Image default
Filmek

Bosszúállók: Végtelen háború – Tom Holland azt sem tudta kivel harcol Pókemberként a forgatáson!

Tom Holland és Mark Ruffalo rossz hírnévnek örvendenek a stúdió berkein belül, már ami a Marvel titkok titokban tartását illeti. Az ifjú Pókember most is fecsegett egy kicsit az új Bosszúállók forgatásán átélt élményeiről. 

Tom Holland és Mark Ruffalo rossz hírnévnek örvendenek a stúdió berkein belül, már ami a Marvel titkok titokban tartását illeti. Az ifjú Pókember most is fecsegett egy kicsit az új Bosszúállók forgatásán átélt élményeiről.

Az ACE Comic Con-on mesélte az újságíróknak Tom Holland, hogy a Végtelen háború forgatása közben nem olvashatta el a teljes fogatókönyvet. Olyannyira, hogy a forgatáson volt olyan is, ahol nem mondták meg neki ki ellen harcol. Csak annyit tudott, hogy valamilyen CGI idegen vagy szörny lesz utólag odahelyezve a harcjelenetbe.

Emlékszem a Bosszúállóknál volt, hogy a Russo fivérek annyit mondtak: “Na most te ideállsz és harcolsz és csinálj valami ilyesmit” erre én: “oké, de kivel is harcolok?” Ők erre: “Nem mondhatjuk meg, ez egy titok.” Én meg: “Oké, de akkor hogy néz ki?” Ők meg: “Nos ezt sem mondhatjuk el, mert abból kiderülne a személye.” Szóval csak ott álltam és püföltem a levegőt vagy 15 percig, pedig mikor elvállaltam ezt a munkát nem hittem volna, hogy ilyen lesz. De mostanra már megszoktam.”

A legvalószínűbb az, hogy Pókember Thanos egyik gyermekével fog harcolni, aki a Fekete Rend tagja. A Bosszúállók: Végtelen háború 2018 május 4.-én érkezik, és a főbb szerepekben Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautisa, Bradley Cooper, Vin Diesel, Pom Klementieff, Karen Gillan, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Sebastian Stan, Chadwick Boseman és Paul Rudd lesznek.

Még több a témában...

Sam Neill szerint a régi trilógia karakterei fontos szerepet játszanak majd az új Jurassic World-filmben

Vigh Martin

A Végtelen háború elérhető lett a Disney+ szolgáltatón, s egyúttal több forgatási kép is megjelent

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Az 5 bajtárs

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat