Trailer még sehol, de kiadták a Solo: Egy Star Wars történet szinopszisát

Előzetesre még mindig várnunk kell a Solo: Egy Star Wars történethez, de végre kaptunk egy hivatalos leírást a film cselekményéről.

Előzetesre még mindig várnunk kell a Solo: Egy Star Wars történethez, de végre kaptunk egy hivatalos leírást a film cselekményéről.

Lehet, hogy bele fog törni a Disney bicskája a második spin-offba, hiszen a stúdió még mindig nem adott ki előzetest a filmhez, sőt, a legújabb hírek szerint februárban további újraforgatások is lesznek a filmhez, amit talán a januárban megtartott tesztvetítés eredménye indokol. Az előzetes késése miatt sokan úgy gondolják, hogy a filmet csúsztatni fogják az eredetileg kiírt május 25-ről.

Hétvégén azonban a stúdió kiadta a film hivatalos ismertetőjét, és mondanunk sem kell, pontosan azt kapjuk a vásznon, amire mindenki várt:

Az Ezeréves Sólyom fedélzetén egy utazásra indulunk a messzi-messzi galaxisba a Solo: Egy Star Wars történetben, amely a galaxis legismertebb gazemberének egy új kalandját meséli el. Sötét és veszélyes bűnözőkkel teli alvilág mélyére keveredő Han Solo megismeri későbbi másodpilótáját, Chewbaccát, és a hírhedt szerencsejátékos Lando Calrissiant. Utazásuk útnak indítja a Star Wars-világ egyik legvalószínűtlenebb hősének történetét.

Nos, most már tényleg csak az a kérdés, hogy mikor érkezik a film első előzetese, mert a bemutató alig több mint 5 hónapra van. Ideje lenne begyújtani a film marketing-gépezetét, főleg akkor, ha valóban gondok vannak a főszereplőt alakító Alden Ehrenreich-kel. A Solo: Egy Star Wars történet országos bemutatója május 24-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

[PLETYKA] Pókember mégis benne lesz a Venom-filmben?

Next Article

[PLETYKA] Ben Affleck a hírek szerint versenyben van a Flashpoint rendezői székéért

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!