Főoldal Filmek Trailer még sehol, de kiadták a Solo: Egy Star Wars történet szinopszisát
Filmek

Trailer még sehol, de kiadták a Solo: Egy Star Wars történet szinopszisát

Előzetesre még mindig várnunk kell a Solo: Egy Star Wars történethez, de végre kaptunk egy hivatalos leírást a film cselekményéről.

766

Előzetesre még mindig várnunk kell a Solo: Egy Star Wars történethez, de végre kaptunk egy hivatalos leírást a film cselekményéről.

Lehet, hogy bele fog törni a Disney bicskája a második spin-offba, hiszen a stúdió még mindig nem adott ki előzetest a filmhez, sőt, a legújabb hírek szerint februárban további újraforgatások is lesznek a filmhez, amit talán a januárban megtartott tesztvetítés eredménye indokol. Az előzetes késése miatt sokan úgy gondolják, hogy a filmet csúsztatni fogják az eredetileg kiírt május 25-ről.

Hétvégén azonban a stúdió kiadta a film hivatalos ismertetőjét, és mondanunk sem kell, pontosan azt kapjuk a vásznon, amire mindenki várt:

Az Ezeréves Sólyom fedélzetén egy utazásra indulunk a messzi-messzi galaxisba a Solo: Egy Star Wars történetben, amely a galaxis legismertebb gazemberének egy új kalandját meséli el. Sötét és veszélyes bűnözőkkel teli alvilág mélyére keveredő Han Solo megismeri későbbi másodpilótáját, Chewbaccát, és a hírhedt szerencsejátékos Lando Calrissiant. Utazásuk útnak indítja a Star Wars-világ egyik legvalószínűtlenebb hősének történetét.

Nos, most már tényleg csak az a kérdés, hogy mikor érkezik a film első előzetese, mert a bemutató alig több mint 5 hónapra van. Ideje lenne begyújtani a film marketing-gépezetét, főleg akkor, ha valóban gondok vannak a főszereplőt alakító Alden Ehrenreich-kel. A Solo: Egy Star Wars történet országos bemutatója május 24-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars
Filmek

Megváltozott James Mangold készülő Star Wars: A Jedik hajnala alcíme?

Egy biztos, a Star Wars: A Jedik hajnala az első Jedi történetét...

Sorozatkritikák

Star Wars: Birodalmi históriák kritika

Újabb animációs antológiasorozat érkezett a Star Wars világából, ezúttal Morgan Elsbeth és...

Sorozatkritikák

Star Wars: Rossz Osztag kritika

Milyen lett a legújabb Star Wars animációs sorozat?