[PLETYKA] Ben Affleck a hírek szerint versenyben van a Flashpoint rendezői székéért

Úgy fest, hogy még nem dőlt el, hogy ki rendezze a Flashpoint-filmet, hiszen a legfrissebb hírek szerint Ben Affleck neve is ott van.

Úgy fest, hogy még nem dőlt el, hogy ki rendezze a Flashpoint-filmet, hiszen a legfrissebb hírek szerint Ben Affleck neve is ott van.

Valami megint nincs rendben a Warner Bros. és a szuperhősfilmek konyháján, hiszen napról napra ellentmondásos híreket olvashatunk. Most éppen megint a Flashpoint került porondra. Korábban még úgy hírlett, hogy a Pókember: Hazatérés írói rendezhetik a filmet, ehhez képest arra ébredtünk, hogy Ben Affleck forgatja a filmet.

Tegnap még arról szólt a sajtó, hogy John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezi a Flashpointot, most pedig már Az Igazság Ligája sztárját, Ben Affleck nevét lehet olvasni mindenütt. A hírek szerint a stúdió is jobb szeretné, ha az Oscar-díjas színész rendezné Flash önálló filmjét. A Collider munkatársa, Steve Weintraub állítása szerint ez nem igaz, és a stúdió soha sem tett ajánlatot Afflecknek, míg a Varietytől Justin Kroll épp az ellenkezőjét állítja – Kroll többször is helyesen jósolta meg a történéseket.

Kroll elmondása szerint múlt héten a Warner Bros. ajánlatott tett Afflecknek, mivel Daley és Goldstein későn érkeztek a stúdióhoz, s nem tudtak megegyezni időben. Lehet vitatkozni, hogy jól döntött-e a stúdió, mikor Affleckre bízta a filmet, feltéve ha igaz a mostani a hír.

Total
0
Shares
Previous Article

Trailer még sehol, de kiadták a Solo: Egy Star Wars történet szinopszisát

Next Article
A Hangya és a Darázs

Az első hivatalos kép A Hangya és a Darázs szuperhősfilmből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!