Főoldal Filmek [PLETYKA] Ben Affleck a hírek szerint versenyben van a Flashpoint rendezői székéért
FilmekBREAKING

[PLETYKA] Ben Affleck a hírek szerint versenyben van a Flashpoint rendezői székéért

Úgy fest, hogy még nem dőlt el, hogy ki rendezze a Flashpoint-filmet, hiszen a legfrissebb hírek szerint Ben Affleck neve is ott van.

711

Úgy fest, hogy még nem dőlt el, hogy ki rendezze a Flashpoint-filmet, hiszen a legfrissebb hírek szerint Ben Affleck neve is ott van.

Valami megint nincs rendben a Warner Bros. és a szuperhősfilmek konyháján, hiszen napról napra ellentmondásos híreket olvashatunk. Most éppen megint a Flashpoint került porondra. Korábban még úgy hírlett, hogy a Pókember: Hazatérés írói rendezhetik a filmet, ehhez képest arra ébredtünk, hogy Ben Affleck forgatja a filmet.

Tegnap még arról szólt a sajtó, hogy John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezi a Flashpointot, most pedig már Az Igazság Ligája sztárját, Ben Affleck nevét lehet olvasni mindenütt. A hírek szerint a stúdió is jobb szeretné, ha az Oscar-díjas színész rendezné Flash önálló filmjét. A Collider munkatársa, Steve Weintraub állítása szerint ez nem igaz, és a stúdió soha sem tett ajánlatot Afflecknek, míg a Varietytől Justin Kroll épp az ellenkezőjét állítja – Kroll többször is helyesen jósolta meg a történéseket.

Kroll elmondása szerint múlt héten a Warner Bros. ajánlatott tett Afflecknek, mivel Daley és Goldstein későn érkeztek a stúdióhoz, s nem tudtak megegyezni időben. Lehet vitatkozni, hogy jól döntött-e a stúdió, mikor Affleckre bízta a filmet, feltéve ha igaz a mostani a hír.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.