Hoppá! Fekete Macska és Venom is a Pókember: Hazatérés univerzumában játszódik

Kevin Feige napokban tett kijelentése után jött Amy Pascal, aki totálisan mást mondott a Pókember: Hazatérésről. Most akkor ki hazudott?

Kevin Feige napokban tett kijelentése után jött Amy Pascal, aki totálisan mást mondott a Pókember: Hazatérésről. Most akkor ki hazudott?

A Sony producere, Amy Pascal egy interjúban megerősítette, hogy a készülőben lévő a Fekete Macska, illetve a Venom filmek ugyanazt a világot fogják megosztani, mint amelyben a Pókember: Hazatérés fog játszódni. A Pókember: Hazatérés sajtótájékoztatóján Pascal elmondta, hogy akárcsak a Marvellel közösen rendezett Pókember, úgy az előbb említett két film egy világban fog játszódni.

Minden abban a világban zajlik majd, amelyet most Peter Parkernek teremtettünk meg. Ami hozzájárul majd ahhoz, hogy különböző helyszínek legyenek, de minden ugyanabban a világban lesz és ezek a filmek kapcsolódni fognak egymáshoz.

Arra a kérdésre, van-e esély Tom Holland által játszott Peter Parker „felbukkanására”, és kapcsolódjon a Venom, illetve a Fekete Macska filmekhez, Pascal ezt válaszolta:

Esély van rá.

Izgalmas hír, hiszen épp a napokban kérdezték erről a Marvel Studios elnökét, aki elmondta, hogy nincs kapcsolat a Sony által épített univerzum és a Marvel Univerzum között. Ugyanakkor nem meglepő, hogy a megosztott univerzumban felbukkanhat Peter Parker, hiszen Venom, mint Pókember ősellensége mindig is jelentős részét tette ki a falmaszó képregényeinek. Kíváncsian várjuk, hogy a Sony által épített filmek (Fekete Macska, Venom, Silver Sable) milyen módon kapcsolódnak majd a Marvel által bemutatott Pókember: Hazatéréshez.

A Pókember: Hazatérés filmbemutatója 2017. július 6-án lesz hazánkban.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

A Jurassic World 2 egy teljesen új befejezést kapott?

Next Article
Rian Johnson

Colin Trevorrow kérésére Rian Johnson egy extra jelenetet filmezett Az utolsó Jedikhez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!