J. Jonah Jameson

J.K. Simmons elárulta, hogy már J. Jonah Jameson következő jelenetét is leforgatták

Megzavarjuk adásunkat egy fontos bejelentéssel!

Alighanem a Marvel Moziverzum egyik legnagyobb meglepetését sikerült összehozni a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében, amikor Peter Parker személyazonosságát leleplezték, s mindezt nem más tette, mint a Hírharsona vezetője, az a J.J. Jameson. A figurával legutóbb még a 2000-es évek elején találkoztunk, a Sam Raimi rendezőtől a Pókember-trilógiában. J.K. Simmons immáron elmondhatja magáról, hogy két egymástól független univerzumban is eljátszhatta J. Jonah Jameson figurát.

A színész még 2017-ben fogalmazott úgy, hogy nagyon szívesen eljátszaná újra régi szerepét a Marvelnél vagy a Sonynál. Végül valóra vált álma, merthogy a Sony Pictures és a Marvel Studios közös rendezésű Pókember-folytatásában tette mindazt. Majd ezt követően néhány hónappal ezelőtt már úgy fogalmazott, hogy több Pókember-filmre szóló szerződése van, vagyis nem egyszeri alkalom volt Mr. Jameson a Marvel Moziverzum berkein belül.

A múltkori beszélgetésben megerősítette szerepét a folytatásban, csak azt nem árulta el, hogy mikor látjuk legközelebb. Most azonban úgy fogalmazott SiriuXM műsorban, hogy következő jelenete már a dobozban van, vagyis rövidesen újra feltűnik majd a filmvásznon vagy a képernyőn?

Nos igen, [J. Jonah Jameson] szerepében rövidesen visszatérek, ez a válaszom. Van jövő J. Jonah Jameson számára néhány évnyi kihagyás után. Egy nagyon rövid megjelenést láttunk a karakteremtől mindazok, akik voltak elég bölcsek, s kivárták a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetét. A pakliban van még egy JJJ megjelenés, és amit hallottam, hogy egy másikat is terveznek. Szóval remélhetőleg JJJ örökké velünk lesz.J.K. Simmons

A következő Pókember-filmet még nem kezdték forgatni, szóval Simmons több mint valószínű, hogy nem erről beszélt. Ha találgatnunk kellene, akkor vagy a Venom: Let There Be Carnage vagy a Morbius filmekre gondolt. Simmons szerepe a Sony Pictures alkotásaiban remek alkalom lenne a két univerzum összekapcsolására is, hiszen régóta pletykálnak már valamiféle összefonódásról. Itt van most az alkalom. De más lehetőségek is számításba jöhetnek, például a Fekete Özvegy, az Örökkévalók és a Marvel Disney+ sorozatai, amik szintén kiemelt jelentőséggel bírnak a folytatásban.

Total
2
Shares
Previous Article
King's Man: A kezdetek

Új előzetest kapott a King’s Man: A kezdetek, ami feltárja a titkos szolgálat eredetét

Next Article

Bejelentették a Crash Bandicoot 4-et

Related Posts