Wide Screen
Image default
Filmek

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

A Hírharsona vezetője, J. Jonah Jameson visszatér.

Nincs még egy olyan színész a világon, mint J.K. Simmons, aki olyan jól tudná játszani a Pókember képregényekből J. Jonah Jameson karaktert. És ezzel a Marvel Studios is egyetértett, hiszen a színész két teljesen különböző univerzumban is képes volt eljátszani a szerepet a filmvásznon. Simmons először a 2000-es évek elején bizonyította Sam Raimi Pókember-trilógiájában, hogy a Hírharsona vezetőjének szerepét teljes egészében rászabták, majd tavaly nyáron a Pókember: Idegenben stáblista végi jelenetben mindenkit meglepett cameo szerepével, amikor leleplezte Peter Parker személyazonosságát, hogy ő lapul a barátságos és közkedvelt Pókember jelmez alatt.

Az Entertainment Weekly a rajongók vágyát továbbította a színész felé, hogy több Pókember-filmben is látjuk-e még ebben a szerepben. Simmons véletlenül elszólta magát, s megtudtuk, hogy már több filmre is aláírt, és minden a stúdión múlik, hogy szeretnék-e újra J. Jonah Jameson szerepében látni.

Nem tudom, hogy használhatnám-e a várható szót. Ez nagyszerű, hogy lehetőségem van, mivel ezek a dolgok úgy alakultak, hogy én lehetek az egyik túlélő a korábbi verzióból.J.K. Simmons

Kötve hisszük, hogy a Marvel Studios egyszeri alkalomra hozta csak vissza J. Jonah Jamesont a képernyőre, s a folytatást nélküle tervezik, bár a Hírharsona vezetője jóval kisebb szerepet kap majd a Marvel Moziverzum jövőjében, mint a korábbi trilógiában. Mr. Jameson ezúttal inkább egy összeesküvés-elméletet gyártó és blogger szerepében jeleskedne, mintsem a tradicionális újságvezető bőrében. A vendégszerepe is azt bizonygatja, hogy a folytatásban is mellékszerepet tölt majd be, néha látjuk csak felbukkanni, de ettől függetlenül nagyon szeretnénk látni a jövőben.  

J. Jonah Jameson

Még több a témában...

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

7 percen át mozog és lenyűgözőn fest a Spider-Man: Miles Morales

Szarka Roland

Megerősítették, hogy 2020-ban képernyőre kerül a WandaVision, de nem kapott említést a The Falcon and the Winter Soldier

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat