Főoldal Játékok Végre Nintendo Switch-re is megérkeztek a 2K remekművei
Játékok

Végre Nintendo Switch-re is megérkeztek a 2K remekművei

Nagy klasszikusok váltak elérhetővé a Nintendo kis gépén.

441

A 2K örömmel jelentette be, hogy a BioShock: The Collection, az XCOM 2 Collection és a Borderlands Legendary Collection mától elérhető Nintendo Switch-re.

BIOSHOCK: THE COLLECTION

 • Éld át a díjnyertes BioShock sorozat felejthetetlen történeteit és világait a BioShock: The Collectionnel. Utazz Rapture gyönyörű és baljós városába és Columbia vidékeire a BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered és BioShock Infinite keretében összes egyjátékos kiegészítőikkel együtt.
  A BioShock: The Collection tartalma:
  • BioShock Remastered: Felfedezhetjük Rapture vízalatti városát, a társadalom legnagyobb elméinek menedékét, amit egy ember önhittsége egy disztópikus rémálommá változtatott. A csomag tartalmazza a játék extra tartalmait is, mint az elvetett vagy átdolgozott fejlesztői BioShock koncepciók ’Museum of Orphaned Concepts’ játékbeli galériája. De itt van még a játékosok képességeit próbára tevő ’Challenge Rooms’ arénák sora, és a gyűjthető tárgyakhoz kötött rendezői kommentárok, amikkel 10 ’Imagining BioShock’ epizód nyitható meg Ken Levine és Shawn Robertson főszereplésével.
  • BioShock 2 Remastered: Nyolc évvel az első BioShock eseményei után Rapture lakói kollektivista szektává álltak össze. Megismerhetjük Rapture vízalatti városát, félelmetes Big Daddy védelmezőinek egyike szemein keresztül. Versenyeznünk kell az idővel, ahogy egy eltűnt lányt próbálunk megtalálni a romok között. A csomag tartalmazza a játék ’Minerva’s Den’ kampánykiegészítőjét és a harcközpontú ’The Protector Trials’ tartalmait.
  • BioShock Infinite: The Complete Edition: A BioShock sorozat harmadik részében a játékosok Columbia repülő városába látogathatnak, hogy megmentsék Elizabeth-et. Aki a valóság szövetét szétszaggató erővel bír, mely fogvatartója szerint a kulcs elvetemült víziójának megvalósításához az amerikai álomról. A csomag tartalmazza a játék két részes BioShock Infinite: Burial at Sea kiegészítőjét, ami bemutatja Rapture városát éppen összeomlása előtt. A Clash in the Clouds harci kihívásokat, valamint a bónusz fegyvereket és felszereléseket tartalmazó Columbia’s Finest Pack és Early Bird Special Pack csomagokat.
 • A fizikai kiadás egy 16 GB-os játékkártyát tartalmaz a BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered és BioShock Infinite: The Complete Edition nyitójelenetével. A további tartalmak és kiegészítők letöltésként érhetők el.

XCOM 2 COLLECTION

 • Lángra lobbanthatunk egy globális ellenállást, szembe szállhatunk egy idegen fenyegetéssel az XCOM 2 Collection-ben, melynek tartalma:
  • XCOM 2: A PC Gamer és az IGN ’Best Strategy Game of 2016’ címét elnyert XCOM 2 egy körökre osztott stratégiai játék, és az XCOM: Enemy Unknown folytatása. Az XCOM 2-ben idegenek uralják a Földet, akik briliáns jövőt ígérnek az emberiségnek, miközben titokban baljós terveket szőnek. A lehetetlen esélyekkel küzdő gerilla erők vezetőjeként a játékosoknak globális ellenállást kell kirobbantaniuk. Céljuk hogy kiiktassák az idegen fenyegetést, és megmentsék az emberiséget a kihalástól.
  • Négy DLC csomag: A gyűjtemény tartalmazza az XCOM 2 mind a négy kiegészítőjét, mint a Resistance Warrior Pack, Anarchy’s Children, Alien Hunters és Shen’s Last Gift.
  • XCOM 2: War of the Chosen: A játékfordító kiegészítő jelentős változásokat és bővítéseket vezet be az XCOM 2 kampányába. Harcolhatunk új ellenálló frakciók és hős karakterek oldalán, ahogy megpróbáljuk kiiktatni a Földet fenyegető idegeneket. Valamint megakadályozhatjuk a Chosen néven ismert új ellenségeket a Commander újbóli elrablásában.

BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION

 • Háromszoros káosz, háromszoros zsákmány és háromszoros akció a Borderlands Legendary Collection-nel Nintendo Switch-en, melynek tartalma:
  • Borderlands Game of the Year Edition: A mindent elindító kooperatív shooter-looter összes tartalmával és javításával. Felszerelkezhetünk rengeteg fegyverrel az egyedi RPG képességekkel bíró négy zsoldos egyikeként. Szembe nézhetünk a törvényen kívüliekkel Pandora elhagyatott bolygóján a nagy hatalmú idegen technológia, a The Vault nyomában.
  • Borderlands 2: Játszhatunk Vault Haunter egyikeként, ahogy megpróbáljuk felszabadítani Pandora bolygóját az ördögi gonosztevő és CEO Handsome Jack karmaiból. Szerezhetünk új barátokat, felfegyverezhetjük őket csilliónyi mordállyal és harcolhatunk az oldalukon bosszúért és megváltásért folytatott küzdelmedben.
  • Borderlands: The Pre-Sequel: Választhatunk a hat vadonatúj karakterből és zúzhatunk Pandora-szerte korábban soha nem látott alacsony gravitációs vidékeken új mozdulatokkal, fegyverekkel és járművekkel. Küzdhetünk a jövő megalomániás zsarnoka, Handsome Jack oldalán, valamint megakadályozhatjuk Pandora és holdja pusztulását.
  • Játszhatunk barátainkkal: A játékok mindegyike két fős helyi osztott képernyős és négy fős internetes kooperatív játékot támogat.
 • A fizikai kiadás egy 8 GB-os játékkártyát tartalmaz a Borderlands: Game of the Year Edition-nel, amihez még egy további 6.6 GB-os letöltés szükséges. A Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel eléréséhez egy további 35 GB-os letöltés szükséges.

BioShock: The Collection és a Borderlands Legendary Collection már országszerte kapható Nintendo Switch-re. Az XCOM 2 Collection pedig elérhető a Nintendo eShop kínálatából.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Palworld
Játékok

A Nintendo lépéseket tenne a Pokémon-utánzat Palworld ellen

A japán videójáték gyártó is felfigyelt a népszerű Palworld túlélős akciójátékra.