Főoldal Filmek A Madame Web forgatási fotóján egy utalást vehetünk észre Tobey Maguire Pókember-filmjéhez
Filmek

A Madame Web forgatási fotóján egy utalást vehetünk észre Tobey Maguire Pókember-filmjéhez

Talán Tobey Maguire előbb térhet vissza, mint sokan gondolták?

403
Madame Web

A Sony Pictures néhány éve úgy döntött, hogy saját univerzumot képet a Pókember-franchise karakterei köré, és mindezt a címszereplő nélkül tervezik. A 2018-as Venom című filmmel indult, azóta két további filmet is bemutattak: a Venom 2. – Vérontó és a Morbius. Most pedig két új film van készülőben: Kraven, a vadász és a Madame Web. A két film közül az utóbbi tűnik különlegesnek, amire most ráerősítettek a legújabb forgatási fotók is.

Egyes rajongók úgy gondolják, hogy a Tobey Maguire főszereplésével fogatott Pókember-filmekhez is köze van, ugyanis a Madame Web díszletfotóin kiszúrhatunk egy kapcsolatot az eredeti Pókember-filmekhez. A fotókon újságos standokat látunk, köztük a Hírharsona is feltűnik. A képeket jobban megnézve a szalagcímen akadt fenn a rajongók szeme: “A legbátrabb kihúzza a lányt a tűzből”. Kis emlékeztető, hogy Tobey Maguira Pókembere a második részben kimentett egy lányt az égő házból.

Nagyot szólt a Pókember: Nincs hazaút, amikor egy képernyőn megpillanthattuk a három Pókembert. A visszatérés után találgatásokba bocsátkoztak a rajongók, hogy egyszeri alkalom volt ez Tobey Maguire és Andrew Garfield számára, vagy láthatjuk még őket Peter Parkerként. Ez egy jó kérdés, de az biztos, hogy a Madame Web kötődik majd az első Pókember-filmekhez, s talán ezzel Maguire karaktere is visszatérhet majd a jövőben.

Február elején jött a hír, hogy Dakota Johnson főszereplésével forgat filmet Madame Webről a Sony Pictures. A bejelentés után újabb név merült fel, az Eufória és A szolgáló lány meséje című sorozatokból ismerős Sydney Sweeney, de szerepét homály fedi.

A képregényekben a Madame Webet jellemzően egy idős, vak nőként ábrázolják, aki egy hálóra emlékeztető létfenntartó rendszerhez kapcsolódik. Pszichikai képességekkel rendelkezik, és gyakran más hősöket felhasználja a harcokban. Elképzelhető, hogy Sweeney is köztük lesz? Ha már találgatunk, akkor nagyszerű Martha Franklin, azaz Spider-Woman lenne belőle.

A Madame Web adaptációját bemutatóját majdnem három hónappal, 2023. július 7-ről 2023. október 6-ára tették át.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Sony Pictures
Filmek

CinemaCon: Sony Pictures nélkül kezdődött az idei rendezvény

Érdeklődés hiányában elmaradt a Sony Pictures előadása a CinemaConon.