Dakota Johnson

A szürke ötven árnyalata sztárjával készül a Madame Web adaptációja?

Nem Spider-Woman, hanem Madame Web adaptáció készül.

A Pókember: Nincs hazaút megállíthatatlan, és sorra dönti a rekordokat a kasszáknál, miközben a Venom 2. – Vérontó is várakozáson felül teljesített a kasszáknál, a Sony Pictures magasabb fokozatra kapcsol, és a jövőben tovább szeretné bővíteni saját univerzumát a Pókember franchise szereplőivel. A Morbius idén áprilisban érkezik a mozikba, de több projekt is a csőben van.

A Deadline kiderítette, hogy A szürke ötven árnyalat című film sztárja, Dakota Johnson tárgyalásban áll a stúdióval, és minden bizonnyal Madame Web főszerepéről megy az egyeztetés. A Sony Pictures korábban már megerősítette, hogy az ausztrál S.J. Clarkson (The Defenders) rendezi a filmet, aminek forgatókönyvén a Morbius forgatókönyvírói, Matt Sazama és Burk Sharpless dolgozik.

A képregényekben a Madame Webet jellemzően egy idős, vak nőként ábrázolják, aki egy hálóra emlékeztető létfenntartó rendszerhez kapcsolódik. Pszichikai képességekkel rendelkezik, és gyakran más hősöket használ fel a harcaihoz. A szaklap utalást tesz arra is, hogy “a források hangsúlyozták, lehetséges, hogy a projektből valami más lesz”.

Ebből arra tudunk következtetni, hogy Johnson vagy egy sokkal fiatalabb Madame Webet fog játszani egy eredettörténetben, vagy a karakter Julia Carpenter-féle változatát dolgozzák fel a filmvásznon. Ő egy Spider-Woman volt, aki Web erejét megörökölte, amikor meghalt, és a két karakter mixe akár még izgalmas, akciódús mozifilmmel is szolgálhat.

A Sony Pictures állítólag már több A-listás sztárral is találkozott, hogy Madame Webről tárgyaljanak, de közvetlenül az ünnepek előtt meghallgatták Johnsont is, és volt a befutó. A színésznő talán leginkább a bestseller könyvet feldolgozó filmből lehet ismerős sokaknak, de szerepelt Social Network – A közösségi háló és a 21 Jump Street című filmekben, legutóbb pedig a Netflix gyártású The Lost Daughter c. filmben volt látható.

Total
4
Shares
Previous Article
Vegyél el

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Vegyél el vetítésére

Next Article
Sikoly

Zöld utat kapott a Sikoly 6. része, és már a forgatás időpontját is kitűzték

Related Posts