x
Filmek

J.K. Simmons nagyon szívesen lenne újra J. Jonah Jameson

J.K. Simmonstól megtudtuk, nyitott, hogy újra J. Jonah Jameson legyen a Pókember franchiseban.

J.K. Simmons nagyon szívesen lenne újra J. Jonah Jameson
  • Publishednovember 8, 2017

J.K. Simmonstól megtudtuk, nyitott, hogy újra J. Jonah Jameson legyen a Pókember franchiseban.

A színészt legközelebb a jövő héten érkező Az Igazság Ligájában látjuk, ő játssza Jim Gordon rendőrfőnököt, azonban a napokban készített interjúban elmondta, hogy nyitott mindenre, s ha a Sony Pictures és a Marvel Studios felkérné, ő bizony ismét J. Jonah Jameson-nak öltözik.

Az ET beszélgetett az Oscar-díjas színésszel, akit arról faggattak, hogy bevállalná-e újból a szerepet:

Soha ne mondd, hogy soha! Tudjátok, hogy értem ezt. Elképesztő volt szerepelni Sam Raimi filmjeiben, és együtt játszani Tobey [Maguire] főszereplővel, és mindenki mással. Nagyszerűen éreztem magam, hatalmasat jelentett a karrieremre nézve, és az életemre is. Tiszta szórakozás volt. Ha lehetőség nyílna rá, hogy újra eljátsszam… Nem tudom, milyen öreg is lenne Pókember, ha J. Jonah Jameson olyan idős lenne, mint én vagyok?

Vitathatatlan, hogy ő volt a Sam Raimi-féle Pókember-trilógia egyik kedvenc karaktere, de mint sok más karaktert, úgy őt is parkoló pályára tették a Pókember-filmek újabb kiadásában. Bár Marc Webb, A csodálatos Pókember filmek rendezője, korábban elárulta, hogy pusztán csak azért nem láttuk a Hírharsona ordibáló főnökét a rebootban, mert nem akarta másra bízni a szerepet. Sajnos sok értelme nem lenne visszahozni őt a Pókember: Hazatérés folytatásában sem, de hát ki tudja…

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.