Wide Screen
Image default
Filmek

Gondban a Marvel, mert csak jövőre tudják elkezdni a Pókember 3. forgatását?

Pókember újabb problémával néz szembe?

Szemben a korábbi hírekkel úgy tűnik, hogy nem fogják tudni elkezdeni idén a cím nélküli Pókember-film forgatását. Kezdetben arról beszéltek, hogy az Uncharted után ősszel már a Pókember legújabb részén dolgozik Tom Holland, ám a legújabb hírek szerint borul a papírforma. A Sony Pictures legújabb ütemezésében csak jövő év eleje szerepel.

A Pókember: Idegenben cliffhangerrel végződött, hiszen a barátságos és közkedvelt Pókember személyazonossága lelepleződött a világ előtt, miután a Hírharsona nyilvánosságra hozta Mysterio videofelvételét. Az eredeti terv szerint a cím nélküli Pókember-filmet 2021. július 16-án mutatták volna be, azonban a koronavírus-járvány miatt át kellett ütemezni a programot, s a filmet 2021. december 16-ára csúsztatta a stúdió. A dolgok azonban nem várt fordulatot vettek.

Mint sok más, az Uncharted munkálataival is megcsúsztak, így később tudták elkezdeni a forgatást, ez pedig nagy hatással van a Marvel Studios és a Sony Pictures közös projektjére is. Korábban Tom Holland azt állította, hogy a Pókember forgatását ősszel szeretnék elkezdeni és jövő év elejéig eltart a munka. A legújabb jelentések szerint azonban újabb csúszással találták szembe magukat.

A The Direct tudni véli, hogy a forgatást őszről 2021 telére időzítették, vagyis a korábbi időpont befejezési időpontjában, januárban vagy februárban fogják elkezdeni a munkát. Hivatalosan nem erősítették meg, hogy bajba került volna a fogatás, kezeljük fenntartásokkal a mostani hírt. A filmet tervek szerint 2021. december 16-án szeretnék bemutatni, bízunk benne, hogy nem kell eltolni újra a premiert.

Még több a témában...

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Kévés Bence Mihály

A WandaVision előzeteséből kiderült, hogy kit játszik Kathryn Hahn a sorozatban?

Kévés Bence Mihály

FEJTÁGÍTÓ: A Bosszúállókon is túltesz Kang, a hódító

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat