Pókember: Idegenben

Gondban a Marvel, mert csak jövőre tudják elkezdni a Pókember 3. forgatását?

Pókember újabb problémával néz szembe?

Szemben a korábbi hírekkel úgy tűnik, hogy nem fogják tudni elkezdeni idén a cím nélküli Pókember-film forgatását. Kezdetben arról beszéltek, hogy az Uncharted után ősszel már a Pókember legújabb részén dolgozik Tom Holland, ám a legújabb hírek szerint borul a papírforma. A Sony Pictures legújabb ütemezésében csak jövő év eleje szerepel.

A Pókember: Idegenben cliffhangerrel végződött, hiszen a barátságos és közkedvelt Pókember személyazonossága lelepleződött a világ előtt, miután a Hírharsona nyilvánosságra hozta Mysterio videofelvételét. Az eredeti terv szerint a cím nélküli Pókember-filmet 2021. július 16-án mutatták volna be, azonban a koronavírus-járvány miatt át kellett ütemezni a programot, s a filmet 2021. december 16-ára csúsztatta a stúdió. A dolgok azonban nem várt fordulatot vettek.

Mint sok más, az Uncharted munkálataival is megcsúsztak, így később tudták elkezdeni a forgatást, ez pedig nagy hatással van a Marvel Studios és a Sony Pictures közös projektjére is. Korábban Tom Holland azt állította, hogy a Pókember forgatását ősszel szeretnék elkezdeni és jövő év elejéig eltart a munka. A legújabb jelentések szerint azonban újabb csúszással találták szembe magukat.

A The Direct tudni véli, hogy a forgatást őszről 2021 telére időzítették, vagyis a korábbi időpont befejezési időpontjában, januárban vagy februárban fogják elkezdeni a munkát. Hivatalosan nem erősítették meg, hogy bajba került volna a fogatás, kezeljük fenntartásokkal a mostani hírt. A filmet tervek szerint 2021. december 16-án szeretnék bemutatni, bízunk benne, hogy nem kell eltolni újra a premiert.

Total
6
Shares
Previous Article
Oscar

Az Akadémia 2024-től csak akkor jelöli a filmet a legjobb filmért járó Oscar-díjra, ha a diverzitás elég figyelmet kap

Next Article
Rey Star Wars

Daisy Ridley elmesélte, hogy Az ébredő Erő korai tervében még Kenobi is lehetett volna

Related Posts