Pókember: Idegenben

Nem sokkal, de ismét eltolták a Pókember: Idegenben folytatását

Később érkezik a Pókember 3.

Nem sokkal azután, hogy James Cameron rendezőtől az Avatar franchise második részét eltolták 2021 decemberéről, a Sony Pictures és a Marvel Studios is módosította menetrendjét, s a kínálkozó lehetőségre azonnal lecsaptak. A cím nélküli Pókember-filmet a tervek szerint 2021. július 16-án mutatták volna be, ám a koronavírus-járvány miatt a filmet előbb novemberre halasztották, most pedig egy hónapot ismét toltak rajta, így karácsonykor kerül majd mozikba a film.

Tom Holland jelenleg az Uncharted-filmet forgatja Berlinben, s a dolgok állása szerint néhány hónapig még biztosan nem kezdődik a Pókember 3. filmezése, noha a színész korábban úgy fogalmazott, hogy egymás után fogják felvenni a két filmet, s a tervek szerint jövő év elején végeznek vele. Bár nem tűnik nagy halasztásnak a mostani döntés, ám több szempontból is jól meggondolt és logikus lépésnek tűnik. Egyfelől az utolsó simításoknál nagy jelentősége lehet az extra időnek, másfelől pedig mégis csak karácsonykor mutatják be, s láttuk az utóbbi időben, hogy bizony az év legjövedelmezőbb időszakáról beszélünk.

A Pókember 3. új bemutatója 2021. december 17-e, amikor is az Avatar 2. részére válthattunk volna jegyet eredetileg. A film történetét szigorú titoktartás előzi meg, mindössze annyi ismert belőle, hogy Jon Watts rendező visszatér harmadszor is, a forgatókönyvön pedig ismét Chris McKenna és Erik Sommers dolgozik. Tom Holland főszereplő mellett visszatér még Zendaya, Marisa Tomei és Jacob Batalon is, ahogy J.K. Simmons is várhatóan ott lesz a harmadik részben, miután az előző rész végén leleplezte Peter Parker személyazonosságát.

Total
2
Shares
Previous Article
Tom Cruise Doug Liman

Tom Cruise és Doug Liman rendező űrben játszódó filmjét a Universal Pictures fogja bemutatni

Next Article
Top Gun Hang nélkül Sonic

Újra eltolták a Top Gun: Maverick és a Hang nélkül 2. bemutatóit, miközben dátumot kapott a Sonic, a sündisznó folytatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!