Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Nem sokkal, de ismét eltolták a Pókember: Idegenben folytatását

Később érkezik a Pókember 3.

Nem sokkal azután, hogy James Cameron rendezőtől az Avatar franchise második részét eltolták 2021 decemberéről, a Sony Pictures és a Marvel Studios is módosította menetrendjét, s a kínálkozó lehetőségre azonnal lecsaptak. A cím nélküli Pókember-filmet a tervek szerint 2021. július 16-án mutatták volna be, ám a koronavírus-járvány miatt a filmet előbb novemberre halasztották, most pedig egy hónapot ismét toltak rajta, így karácsonykor kerül majd mozikba a film.

Tom Holland jelenleg az Uncharted-filmet forgatja Berlinben, s a dolgok állása szerint néhány hónapig még biztosan nem kezdődik a Pókember 3. filmezése, noha a színész korábban úgy fogalmazott, hogy egymás után fogják felvenni a két filmet, s a tervek szerint jövő év elején végeznek vele. Bár nem tűnik nagy halasztásnak a mostani döntés, ám több szempontból is jól meggondolt és logikus lépésnek tűnik. Egyfelől az utolsó simításoknál nagy jelentősége lehet az extra időnek, másfelől pedig mégis csak karácsonykor mutatják be, s láttuk az utóbbi időben, hogy bizony az év legjövedelmezőbb időszakáról beszélünk.

A Pókember 3. új bemutatója 2021. december 17-e, amikor is az Avatar 2. részére válthattunk volna jegyet eredetileg. A film történetét szigorú titoktartás előzi meg, mindössze annyi ismert belőle, hogy Jon Watts rendező visszatér harmadszor is, a forgatókönyvön pedig ismét Chris McKenna és Erik Sommers dolgozik. Tom Holland főszereplő mellett visszatér még Zendaya, Marisa Tomei és Jacob Batalon is, ahogy J.K. Simmons is várhatóan ott lesz a harmadik részben, miután az előző rész végén leleplezte Peter Parker személyazonosságát.

Még több a témában...

A Fekete Özvegy-film csaknem harminc perc tömör IMAX élményt ígér

Kévés Bence Mihály

Minden, amit a Marvel’s Avengers bétájáról tudunk

Szarka Roland

Hatalmas, ahogy Benedict Cumberbatch a Doctor Strange forgatása után jelmezben besétál egy képregényboltba

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat