Főoldal Filmek Forog az Uncharted-film, és Tom Holland egy képet is megosztott a forgatás első napjáról
Filmek

Forog az Uncharted-film, és Tom Holland egy képet is megosztott a forgatás első napjáról

A sok halasztás után végre forog az Uncharted.

709
Uncharted

Éveken át tartó huzavona után végre megkezdődhetett az Uncharted-film filmezése. A Sony Pictures jóval korábban szerette volna elkészíteni a PlayStation játékkonzol egyik legnagyobb címét, azonban valami mindig közbejött. Több rendező kreatív különbség miatt lemondott a projektről, legutóbb pedig a koronavírus-járvány tett be a stábnak: már épp Berlinben voltak, az első napra készültek, amikor kitört a járvány, s le kellett állítani a forgatást.

Majdnem féléves csúszást követve végre folytatódhat a munka. Tom Holland legutóbb már megmutatta, hogy milyen átalakuláson ment át a film főszerepéért, ma pedig egy hivatalos képet osztott meg rajongóival, ami az Uncharted-film filmezésének első napján készült. Az Instagram-oldalán megosztott kép nem túl árulkodó, mindössze a stábszékről lőtt egy képet, amin a Nate felirat olvasható. Itt a szöveg magára a főszereplőre, Nathan Drake-re utal, akit majd az ifjú titán alakít a filmvásznon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Day one #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Az adaptáció eseményei még a franchise első része előtt játszódik majd, bármennyire is úgy tűnhet, hogy vérbeli eredettörténetnek ígérkezik, nem az lesz. Pontos részleteket nem tudni a filmről, Tom Holland mindössze annyit osztott meg, hogy kiváló történetet dolgoztak ki, és minden rajongó odáig lesz érte. A filmben a főszereplő mentorával, Drake Sullyval (Mark Wahlberg) indul majd föld körüli kalandra.

A projektre olyan nagy nevek mondtak nemet, mint Travis Knight, Dan Trachtenberg, Shawn Levy, Seth Gordon, Neil Burger és David O. Russell, míg végül márciusban a Venom és a Zombieland rendezője, Ruben Fleischer mondott igent. Holland és Wahlberg mellett feltűnik még a filmben Antonio Banderas – akiről azt beszélik, hogy a főellenséget játssza -, Sophia Ali és Tati Gabrielle is.

Ha minden jól alakul az Uncharted-filmet 2021. július 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Uncharted
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Uncharted
Filmek

A Sony Pictures hivatalosan is dolgozik az Uncharted 2. részén

A rajongók addig követelték a folytatást, hogy végül elkészül az Uncharted 2....

Pókember: Nincs hazaút
Filmek

Tom Holland eloszlatott minden aggodalmat a Pókember 4. részével kapcsolatban

Tom Holland üzent a rajongóknak, hogy jó kezekben a Pókember 4.