Wide Screen
Image default
Filmek

A forgatás első napján állították le az Uncharted-filmet

Átok sújtja az Uncharted-filmet, mert alig kezdődött el a forgatás, a koronavírus-járvány miatt már az első nap leállították.

Átok sújtja az Uncharted-filmet, mert alig kezdődött el a forgatás, a koronavírus-járvány miatt már az első nap leállították.

Nem gondolnánk, hogy van még egy olyan átokkal sújtott projekt, mint az Uncharted-film, amit a Sony Pictures évek óta készül már tető alá hozni több-kevesebb sikerrel. Csak nagy nehézségek árán készült el a forgatókönyv, amit többször is átírtak, és Tom Holland elmondása szerint a valaha olvasott legjobb történettel bír. A másik gond, hogy a rendezők ütemezési gondok miatt sorra leléptek a projekt éléről, végül a stúdió kedvenc házi rendezője, Ruben Fleischer vállalta a feladatot.

A forgatást Berlinben kezdték, amikor a világjárvány miatt leállították a stábot, és a 2021. március 5-ére kiírt premiert eltolták 2021. október 8-ára. Mindezt Tom Holland szavára alapozzuk, aki múltkor Justin Bieber vendége volt egy kérdezz-felelek élő adásban, amikor meglepő részletet árult el az Uncharted-filmről.

Megjelentünk a forgatás első napján, és leállítottak minket.Tom Holland

A Sonynak csak nem akar összejönni, a sorozatos halasztások után újabb egy évet elvesztegetnek, és még az sem biztos, hogy tartani tudják majd a másfél év múlva esedékes bemutatót, hiszen a Brit Filmintézet beszámolója szerint a júliusra ütemezett Pókember 3. forgatását is el fogják tolni, ez pedig akár még gondot is jelenthet Holland szerepe miatt.

Tom Holland

Még több a témában...

Tom Holland elárulta, hogy mikor tervezik befejezni a Pókember 3. forgatását

Kévés Bence Mihály

Egy friss kutatás szerint a mozik akár 2021 közepéig is zárva tarthatnak, miután a legtöbb idei film bemutatóját törölték

Kévés Bence Mihály

Forog az Uncharted-film, és Tom Holland egy képet is megosztott a forgatás első napjáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat