Pókember

A Pókember 3. forgatása is csúszhat a járvány miatt

Nagyon szerették volna júliusban elkezdeni a Pókember 3. forgatást, de valószínűleg késleltetni kell.

Nagyon szerették volna júliusban elkezdeni a Pókember 3. forgatást, de valószínűleg késleltetni kell.

Bár eddig nagyon optimistán nyilatkoztak a harmadik Pókember-film filmezéséről, hogy a nagy bezárások nem hátráltatják majd a munkát, miközben a nagy film- és televízióstúdiók sorra leállították a forgatásokat, még az Uncharted-film munkáját is eltolták egy későbbi időpontra. A helyzet az, hogy mivel Amerikában még csak most kezd tetőzni a koronavírus-járvány, könnyen előfordulhat, hogy a Pókember 3. júliusi forgatását is le fogják fújni.

A Disney még nem adott ki közleményt a filmmel kapcsolatban, de a Brit Filmintézet jelentése szerint nem fogják tudni elkezdeni a nyáron a forgatást, ez pedig akár a 2021. július 16-ai bemutatóra is hatással lehet. Akkora gondot nem jelent, ha eltolják a film bemutatóját, hiszen a Fekete Özvegy-filmet határozatlan időre már törölték, de a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája ausztráliai, illetve a WandaVison és a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatok munkáját is leállították, így nem borul a papírforma, tarthatják az eredeti tervet a Marvel Moziverzumban.

Más produkciókkal kapcsolatban is felmerültek már aggályok, Dwayne Johnson nemrég közösségi oldalán arról beszélt a rajongóknak, hogy a Black Adam forgatását is nyáron kezdték volna, de nincs meggyőződve arról, hogy el tudják majd kezdeni a termelést, amit szintén júliusban kezdtek volna. Sok múlik majd az elkövetkező heteken, hogy sikerül-e lelassítani a járvány terjedését Észak-Amerikában.

Total
1
Shares
Previous Article
Futás

SOROZATKRITIKA: Futás S01E01-05

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!