Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland őrültnek nevezte a Pókember 3. forgatókönyvét, melyben Zendaya is visszatér

Tom Holland a Pókember franchise legifjabb tagja megerősítette, a tervek szerint nyáron kezdik forgatni a Pókember 3. részét, és még Zendaya is visszatér.

Tom Holland a Pókember franchise legifjabb tagja megerősítette, a tervek szerint nyáron kezdik forgatni a Pókember 3. részét, és még Zendaya is visszatér.

Még mindig nem tudjuk, hogy mit várhatunk a Pókember 3.-ban, miután tavaly nyáron Peter Parker személyazonossága lelepleződött, a világ megtudta, hogy kit rejt az álarcos hálóvető jelmeze. Tom Holland már többször is elmondta, hogy nyáron kezdik a forgatást, és úgy tűnik, hogy a koronavírus ellenére nyáron valóban elkezdik a forgatást – nyilván ezt még korai lenne kőbe vésni azért.

A színész éppen Fülöp-szigeteken a Disney legújabb animációs rajzfilmje, az Előre reklámozásával volt elfoglalva, amikor a Philippine Daily Inquirer lap felhozta a Pókembert is. Holland ráerősített egy korábbi hírre, miszerint júliusban, Atlantában kezdik a forgatást, és a történetben MJ szerepében Zendaya is visszatér, de azt nem árulta el, hogy a szerelmi szál folytatódik-e a karakterek között. A Pókember: Idegenben végén a pár egymásra talált, de látni kell, hogy MJ hogyan reagál majd J.J. Jameson leleplező hírére, melyben bejelentették, hogy ki Pókember.

A színész még azzal is kérkedett a riportban, hogy átolvasta a forgatókönyvet, de az elmúlt években megtanult lakatot tartani a száján, ezúttal nem fog lelőni egy poént sem, de azt hozzáfűzte, hogy nagyon őrült szkriptet kapott a harmadik Pókember-film.

A rendezői székben Jon Watts harmadszor tér vissza, a történetért Chris McKenna és Erik Sommers felelős. A cím nélküli Pókember-filmet 2021. július 16-án fogják bemutatni az Egyesült Államokban.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat