Pókember

Tom Holland őrültnek nevezte a Pókember 3. forgatókönyvét, melyben Zendaya is visszatér

Tom Holland a Pókember franchise legifjabb tagja megerősítette, a tervek szerint nyáron kezdik forgatni a Pókember 3. részét, és még Zendaya is visszatér.

Tom Holland a Pókember franchise legifjabb tagja megerősítette, a tervek szerint nyáron kezdik forgatni a Pókember 3. részét, és még Zendaya is visszatér.

Még mindig nem tudjuk, hogy mit várhatunk a Pókember 3.-ban, miután tavaly nyáron Peter Parker személyazonossága lelepleződött, a világ megtudta, hogy kit rejt az álarcos hálóvető jelmeze. Tom Holland már többször is elmondta, hogy nyáron kezdik a forgatást, és úgy tűnik, hogy a koronavírus ellenére nyáron valóban elkezdik a forgatást – nyilván ezt még korai lenne kőbe vésni azért.

A színész éppen Fülöp-szigeteken a Disney legújabb animációs rajzfilmje, az Előre reklámozásával volt elfoglalva, amikor a Philippine Daily Inquirer lap felhozta a Pókembert is. Holland ráerősített egy korábbi hírre, miszerint júliusban, Atlantában kezdik a forgatást, és a történetben MJ szerepében Zendaya is visszatér, de azt nem árulta el, hogy a szerelmi szál folytatódik-e a karakterek között. A Pókember: Idegenben végén a pár egymásra talált, de látni kell, hogy MJ hogyan reagál majd J.J. Jameson leleplező hírére, melyben bejelentették, hogy ki Pókember.

A színész még azzal is kérkedett a riportban, hogy átolvasta a forgatókönyvet, de az elmúlt években megtanult lakatot tartani a száján, ezúttal nem fog lelőni egy poént sem, de azt hozzáfűzte, hogy nagyon őrült szkriptet kapott a harmadik Pókember-film.

A rendezői székben Jon Watts harmadszor tér vissza, a történetért Chris McKenna és Erik Sommers felelős. A cím nélküli Pókember-filmet 2021. július 16-án fogják bemutatni az Egyesült Államokban.

Total
14
Shares
Previous Article

Hamarosan érkezik az új tartalom a Controlba

Next Article
A kis hableány

A Disney leállította az élőszereplős filmek, köztük A kis hableány forgatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!