Pókember: Hazatérés

A Pókember: Hazatérés újabb gonosztevője tér vissza a folytatásban?

Michael Mando, a Pókember: Hazatérés egyik színésze osztott meg egy képet közösségi oldalán, amelyben karaktere visszatérésére utalt.

Michael Mando, a Pókember: Hazatérés egyik színésze osztott meg egy képet közösségi oldalán, amelyben karaktere visszatérésére utalt.

A Marvel Moziverzum először a Pókember: Hazatérésben mutatta be a rajongóknak Mac Gargan karaktert, akit ismertebb nevén csak Skorpiónak hívunk. Michael Mando színész karaktere gyökeres változáson esett át a Marvel nyomtatott lapjaihoz képest a filmvásznon, ám a stáblista utáni jelenetben kaptunk utalást átalakulására, hogy esetleg a jövőben Skorpióként térjen vissza.

A Pókember: Idegenben szereplői között nem láttuk az első rész gazembereit, de ez semmit sem jelent, mert láttuk a Morbius első előzetesében Michael Keaton-t Keselyű szerepében visszatérni, s könnyen meglehet, hogy a börtönből megszökött Skorpiót is magával rántja a folytatásra. Legalábbis most minden esély megvan erre, hiszen a színész minap egy skorpió jellel posztolt.

Csak találgatások vannak, semmi konkrét bizonyíték nincs Skorpió visszatérésére, akár a közelmúltban készített interjúra is lehet egy visszacsatolás a skorpió jel, de figyelembe véve, hogy jelenleg is tart a Morbius újraforgatása, valamint hogy nyáron kezdődik a Pókember 3. forgatása, akár egy ómen is lehet Skorpió felbukkanására. Bárhogy is történjék, legyen szó a Marvel Moziverzumról vagy a Sony Pictures saját univerzumáról, Skorpióra nagyon kíváncsiak lennénk a filmvásznon, hiszen ő az egyik olyan Pókember ellenfél, akit még nem láttunk a filmvásznon.

Total
8
Shares
Previous Article

Egy rajongó teljesen ízekre szedte a Half-Life: Alyx demóját

Next Article
TOP 5 gamer

Mit nézzen egy gamer 2020-ban a moziban?

Related Posts