Uncharted

Az Uncharted szinkronszínésze nem hinné, hogy közvetlen a videojáték-sorozatot adaptálják

Nem, ez nem egy eredettörténet lesz.

Lassan már egy örökkévalóságnak tűnik, hogy a Sony Pictures adaptálja a PlayStation exkluzív címének számító Uncharted-játékot. Többször is rendező nélkül maradt a film, számtalan alkalommal eltolták a bemutatót, pedig Tom Holland már nagyon izgatott a főszerep miatt. Az ifjú titán legutóbb úgy fogalmazott egy interjúban, hogy az Uncharted-film kapta a legjobb forgatókönyvet, amit valaha is olvasott. Reméljük, nem ez volt az első szkript, amit engedtek neki teljesen átolvasni.

Nolan North szinkronszínész egy egészen érdekes hírrel állt elő. North arról mesélt, hogy véleménye szerint a film nem egészen adaptáció lesz, vagyis nem a játéksorozatot fogják megeleveníteni a filmvásznon, ami egybevág egy korábbi hírrel, miszerint a film nem egy tipikus eredettörténet lesz, bár elmélyülünk majd Nate múltjában, és azt is bemutathatják, hogyan találkozott mentorával, azzal a Sullyval, akit Mark Wahlberg alakít majd a történetben.

Ha egy-egy arányban csinálnánk a dolgot, az szerintem nem lenne egy jó ötlet a videojátékok számára, mert az Uncharted egy film, és te vagy ennek a játéknak a csillaga. Te vagy ennek a filmnek a csillaga, mert te vagy Nathan Drake, és nem én. Ez az én hangom, ez az én mozgásom, de te vagy Nathan Drake. Te hozod a döntéseket, hogy ugrasz, futsz, leesel a szikláról vagy bármi mást.

A filmet a tervek szerint márciusban kezdték volna forgatni Berlinben, ám már az első nap le kellett fújni a munkát a járvány miatt, s ebből adódóan a premiert is el kellett tolni. Jelen állás szerint a filmre 2021. július 16-án válthatunk jegyet, azon a napon, amikor eredetileg a Pókember 3. részét mutatták volna be.

Total
1
Shares
Previous Article
PlayStation női karakterek

A PlayStation öt női videojáték-karaktere, akik forradalmasították a történetmesélést

Next Article

J.J. Abrams gondozásában jöhet az új Constantine-film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!