Főoldal Filmek Tom Holland elárulta, hogy mikor tervezik befejezni a Pókember 3. forgatását
Filmek

Tom Holland elárulta, hogy mikor tervezik befejezni a Pókember 3. forgatását

Tom Holland rohamtempóban forgatja a filmeket.

195
Pókember

Ha minden a tervek szerint ment volna, akkor a cím nélküli harmadik Pókember-filmet jövő júliusban mutatták volna be a mozikban, azonban a koronavírus-járvány miatt a Sony Pictures novemberre halasztotta a premiert. Még el sem kezdődtek a munkálatok, miközben Tom Holland már arról beszélt, hogy mikorra tervezik befejezni a forgatást.

A COVID-19 nemcsak a Pókember-film bemutatójára volt nagy hatással, a teljes menetrendet átírta, a legnagyobb filmek bemutatóit egy évvel elmozgatták, és a legújabb felmérés szerint még az sem biztos, hogy idén jegyet válthatunk a Tenet, a Wonder Woman 1984 vagy a Fekete Özvegy blockbusterekre. A Pókember 3. már biztosan később érkezik, ahogy az Uncharted is, amit márciusban az első napon kellett leállítani. Azóta a film már forog, és várhatóan a videojáték adaptáció után egyből a Pókemberrel folytatja Holland.

Már arról is beszélnek, hogy a forgatást Holland nélkül kezdik, azokat a jeleneteket fogják először felvenni, amikben a főhős nem kap szerepet, ezzel is felgyorsítva a filmezést. A pandémia nagyon nehézzé tette a munkálatokat, és még azt is nehéz megmondani, hogy a szereplők és a stáb hogyan fogja elkészíteni a new yorki és izlandi képsorokat, hiszen a tengerentúlon rekordokat dönt meg a fertőzöttek száma.

Függetlenül attól, hogy miként alakul a munka, az ifjú angol titán a következőt mondta videójában:

Befejezem az Uncharted-filmet, majd jövő februárban a Pókemberrel is végzem. Két sajtókörútra készülök, amelyeket akár együtt is tarthatnak, és hat hetes munkát vesz igénybe.

Tom Holland

Az is kiderült, ahogy arról már korábban is beszéltek, a Pókember: Idegenben folytatását ősszel kezdik filmezni, és ha minden úgy alakul, akkor februárra tényleg elkészülnek vele. Nagyon keveset tudni a film történetéről, bár beszélik, hogy Kraven a vadász lehet az egyik ellensége a falmászónak, miután Peter Parker személyazonosságára fény derült az előző részben.

Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.