Elektró

Jamie Foxx megerősítette és izgalmas dolgot árult el Elektróról a Pókember 3.-ban

Hivatalos, Elektró visszatér!

A tegnapi nagy hír után lángra kapott az internet, amikor a The Hollywood Reporter arról írt, hogy A csodálatos Pókember 2. után Jamie Foxx ismét Elektró lesz, ám ezúttal a Marvel Moziverzum berkein belül. Mondanunk sem kell, mennyire meglepődtünk a tegnapi hírt olvasva. Majd eltelt egy nap, és maga a színész erősítette meg, hogy igaz volt a hír, tényleg visszatér Elektró szerepében, de ezúttal nem lesz csupa kék a filmben.

A rajongók másról sem beszéltek az elmúlt 24 óra alatt, minthogy a cím nélküli Pókember-filmben azt az Elektrót látjuk, akit 2014-ben bemutatott a Sony Pictures, vagy csak a név azonos, s a Marvel Studios J.K. Simmons példájára úgy hozza vissza a régi színészt az ismert szerepében, hogy közben ergo újat osztanak neki. Nem sokkal korábban az Oscar-díjas színész Instagram-oldalán jelentette be, hogy visszatér, és nem a régi Elektrót hozzák vissza.

Mondjátok meg Pókinak, hogy játsszuk le újra! Nagyon izgalmas része lenni ennek az új Pókembernek… alig várom, hogy lássátok az új Elektrót. És nem leszek kék ebben a részben. De ezer százalék, hogy nagyon badass lesz!!!  

Foxx a hírfolyamban több képet is megosztott, amiket azóta már törölt. De az internet nem felejt. Az egyiken azt látjuk, ahogy három Pókember is tekint Elektróra az égbolton. Rajongói artokról beszélünk, de ha jól látjuk, akkor Tom Holland karaktere mellett Tobey Maguire és még Andrew Garfield is szerepel.

A bejelentés után sokan úgy gondolják, hogy a Marvel Studios és a Sony Pictures titokban a Multiverzumon dolgozik a Pókember: Irány a Pókverzum! animációs rajzfilm mintájára. Az első bizonyítékot erre a Pókember: Idegenben kaptuk, amikor elhangzott a Multiverzum fogalma, majd a stáblista végén J.K. Simmons régi karaktere, J. Jonah Jameson a Hírharsona tudósításában leleplezte Pókember személyazonosságát. Nemcsak Petert sokkolta a bejelentés, hanem a rajongókat is. A jelek szerint az csak a kezdet volt, mert a jövőben több régi karaktert is visszahozhatnak korábbi alkotásokból.

A legfrissebb hírek szerint a Pókember 3. filmezését őszre időzítették, a bemutatót pedig 2021. december 16-ára halasztották.

Total
6
Shares
Previous Article
007 Nincs idő meghalni

2021 áprilisára csúsztatták a 007 Nincs idő meghalni bemutatóját

Next Article
Halálos iramban 9.

Nem sokkal ugyan, de ismét eltolták a Halálos iramban 9. bemutatóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!