Doctor Strange

Benedict Cumberbatch elárulta, mikor kezdődik a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatása

A Marvel nagyon rákapcsolt a forgatásokra.

Ugyan a koronavírus-járvány lelassította a filmgyártást, de meg nem állította. A pandémia után szinte elsők között tért vissza forgatni a Marvel Studios, s az elmúlt hetek hírei és bejelentései alapján még nagyobb fokozatra kapcsolnak a következő időben, mert a Disney+ sorozatai mellett belevetik magukat a Marvel Moziverzum 4. fázis bejelentett alkotásainak munkálataiba is.

A Marvel Studios még tavaly nyáron jelentette be a 4. fázist, azonban a COVID-19 miatt egy teljes évvel el kellett tolni a fázist. A Fekete Özvegy-filmet eredetileg április 30-án mutatták volna be, ehelyett csak 2021. május 6-án kerül a mozikba Scarlett Johansson utolsó filmje a Marveltől. Más alkotások is csúszásra vannak ítélve, köztük a Doctor Strange 2.

Múlt hónapban már kaptunk képet, hogy Natalie Portman családjával együtt megérkezett Ausztráliába a Thor: Thunder and Love forgatási helyszínére, most pedig a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatásáról kaptunk helyzetjelentést. A főszereplőt alakító Benedict Cumberbatch adott frissítést, hol tartanak most az előkészülettel, és a forgatás mikor rajtolhat el.

A második Doctor Strange-film előkészületénél tartok, ami nagyon izgalmas. Október végén vagy november elején kezdjük a forgatást.Benedict Cumberbatch

A színész kijelentése összhangban áll egy korábbi hírrel, miszerint még év vége előtt elkezdik a filmezést. A Marvel Studios szeretné megnyomni az év hátralévő részét, ugyanis a filmek mellett elkezdik az új sorozatok előkészületeit is, köztük a She-Hulk és a tegnap bejelentett Iman Vellani főszereplésével a Ms. Marvel előkészületét is.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatójára 2022. március 25-én kerül sor.

Doctor Strange
Total
1
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány

A Ms. Marvel újdonsült sztárja, Iman Vellani nem kimondottan nagy Marvel Kapitány rajongó

Next Article

TESZT: Panzer Dragoon: Remake

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!