Főoldal Sorozatok A Sötét árvák főszereplője, Tatiana Maslany kapta a She-Hulk Disney+ sorozat főszerepét
SorozatokBREAKING

A Sötét árvák főszereplője, Tatiana Maslany kapta a She-Hulk Disney+ sorozat főszerepét

A rendező után megvan a She-Hulk főszereplője is.

440
Tatiana Maslany

Alig két napja számoltunk be a hírről, hogy Kat Coiro személyében megtalálták a She-Hulk-sorozat rendezőjét, most pedig arról kaptunk hírt, hogy a Marvel Studios kinek adta a főszerepet. Sokáig Alison Brie-nek állt a zászló, hogy ő játszhatja el Jennifer Walters főszereplőt a Marvel minisorozatában, de végül nem ő lett a befutó. A hírek szerint a Tatiana Maslany kapta a sorozat főszerepét, akinek neve leginkább a Sötét árvák miatt lehet ismerős, amiért még Emmy-díjra is jelölték, de a Holtak naplója, a Bostoni erő és a Pusztító filmekben, legutóbb pedig az HBO-n a Perry Mansson-sorozatban láttuk őt a képernyőn.

Már nagyon érett a bejelentés, miután az elmúlt néhány hétben több forrás is mozgolódásról számolt be. Nem sokkal korábban pedig a Deadline ledobta az atombombát, hogy a Marvel kiválasztotta a színésznőt. Tatiana Maslany lehet az ügyvéd, aki egy vérátömlesztés révén tesz szert különös erőre, aki a képregényekben felveszi a She-Hulk alteregót.

Az eddigiek alapján panaszra nem lehet okunk, mert a Marvel Moziverzum korábbi alkotásaihoz hasonlóan a Marvel Studios ezúttal is nagy figyelemmel állítja össze a stábot. Kat Coiro nem pusztán rendezői teendőket kap, hanem vezető producer szerepét is betöltő, a forgatókönyvet pedig a Rick és Morty-sorozatot is jegyző Jessica Gao szerzi.

A képregényekben Walters egy ügyvédet játszik, aki Zöld Góliáthoz hasonló erőre tesz szert, miután vérátömlesztést kap unokatestvérétől, Bruce Bannertől. Mark Ruffalo hivatalosan még nem kapott szerepet a sorozatban, bár a színész utalt a tárgyalásra, hogy esetleg egy sorozat kedvéért újra a zöld melák bőrébe bújik a közeljövőben.

Tatiana Maslany
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.