Tatiana Maslany

A Sötét árvák főszereplője, Tatiana Maslany kapta a She-Hulk Disney+ sorozat főszerepét

A rendező után megvan a She-Hulk főszereplője is.

Alig két napja számoltunk be a hírről, hogy Kat Coiro személyében megtalálták a She-Hulk-sorozat rendezőjét, most pedig arról kaptunk hírt, hogy a Marvel Studios kinek adta a főszerepet. Sokáig Alison Brie-nek állt a zászló, hogy ő játszhatja el Jennifer Walters főszereplőt a Marvel minisorozatában, de végül nem ő lett a befutó. A hírek szerint a Tatiana Maslany kapta a sorozat főszerepét, akinek neve leginkább a Sötét árvák miatt lehet ismerős, amiért még Emmy-díjra is jelölték, de a Holtak naplója, a Bostoni erő és a Pusztító filmekben, legutóbb pedig az HBO-n a Perry Mansson-sorozatban láttuk őt a képernyőn.

Már nagyon érett a bejelentés, miután az elmúlt néhány hétben több forrás is mozgolódásról számolt be. Nem sokkal korábban pedig a Deadline ledobta az atombombát, hogy a Marvel kiválasztotta a színésznőt. Tatiana Maslany lehet az ügyvéd, aki egy vérátömlesztés révén tesz szert különös erőre, aki a képregényekben felveszi a She-Hulk alteregót.

Az eddigiek alapján panaszra nem lehet okunk, mert a Marvel Moziverzum korábbi alkotásaihoz hasonlóan a Marvel Studios ezúttal is nagy figyelemmel állítja össze a stábot. Kat Coiro nem pusztán rendezői teendőket kap, hanem vezető producer szerepét is betöltő, a forgatókönyvet pedig a Rick és Morty-sorozatot is jegyző Jessica Gao szerzi.

A képregényekben Walters egy ügyvédet játszik, aki Zöld Góliáthoz hasonló erőre tesz szert, miután vérátömlesztést kap unokatestvérétől, Bruce Bannertől. Mark Ruffalo hivatalosan még nem kapott szerepet a sorozatban, bár a színész utalt a tárgyalásra, hogy esetleg egy sorozat kedvéért újra a zöld melák bőrébe bújik a közeljövőben.

Tatiana Maslany
Total
4
Shares
Previous Article

A Nintendo leállította a 3DS széria gyártását

Next Article

TESZT: eFootball PES 2021 Season Update

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!