x
Sorozatok

Mark Ruffalo megerősítette, hogy tárgyalnak Hulk szerepéről a She-Hulk-sorozatban

Nemrég még tagadta, hogy kapcsolatban állna a Disney+-os She-Hulk-sorozattal, ellenben most azt állítja, hogy Hulk is szerepet kap benne.

Mark Ruffalo megerősítette, hogy tárgyalnak Hulk szerepéről a She-Hulk-sorozatban
  • Publishedmárcius 1, 2020

Nemrég még tagadta, hogy kapcsolatban állna a Disney+-os She-Hulk-sorozattal, ellenben most azt állítja, hogy Hulk is szerepet kap benne.

A She-Hulk-sorozatot még tavaly a D23 Expón jelentette be Kevin Feige a Disney+ platformra, amit hosszú tervezési folyamat követett, jóllehet hamarosan kamerák elé állnak a szereplők, legalábbis a legutóbbi hírek szerint minden kész a forgatásra – a főszereplőt leszámítva, akire még várunk.

A képregényekben Jennifer Walters azután változott She-Hulkká, hogy unokatestvérétől, nevezetesen Bruce Bannertől vérátömlesztést kapott. Egyszóval nehéz elképzelni, hogy ugyanez ne történne meg a Disney+ streamingszolgáltató sorozatában, a rajongók nagyon csalódottak lennének, ha a Marvel kihagyná, viszont sokszor egy szavát sem lehet elhinni a színésznek. Szeret játszadozni a rajongókkal.

A chicago-i C2E2 rendezvényen fordult meg a Bosszúállók: Végjáték sztárja, aki állítólag arról mesélt a rajongóknak, hogy korai tárgyalásokat folytat a Marvel Studios-szal, hogy csatlakozzon a She-Hulk-sorozathoz. Kötve hisszük, hogy nagy szerepet osztanak Hulknak a sorozatban, ugyanakkor megnézhetnénk, hogy mi történt Professzor Hulkkal, miután használta a Végtelen Köveket a filmben, és visszahozta az univerzum felét.

Hírek szerint a She-Hulk fényképezését nyárra időzítették, ám még mindig nem tudni, hogy ki játssza a főszerepet. Bár erről lehet, hogy pár napja lehullt a lepel, miután Alison Brie-t egy amerikai műsorban a pletykákról kérdezték, aki próbálta leplezni a dolgot, de nem túl hatásosan. A hivatalos bejelentésre ugyanakkor még várni kell, de hamarosan több dolgot is megtudunk majd a sorozatról, minthogy azt is, hogy Ross tábornok valóban Red Hulkká alakul a Marvel Moziverzumban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.