Főoldal Sorozatok Alison Brie reagált a pletykákra, miszerint ő lesz She-Hulk az új Disney+ sorozatában
Sorozatok

Alison Brie reagált a pletykákra, miszerint ő lesz She-Hulk az új Disney+ sorozatában

Nemrég lehetett olvasni azokról a hírekről, hogy a Marvel Studios kiszemeltje Alison Brie, vagy egy hozzá hasonló színésznőt keresnek She-Hulk szerepére.

389
Alison Brie

Nemrég lehetett olvasni azokról a hírekről, hogy a Marvel Studios kiszemeltje Alison Brie, vagy egy hozzá hasonló színésznőt keresnek She-Hulk szerepére.

Valamikor a hét elején kaptak szárnyra arról szóló hírek, hogy a Marvel Studios nagyon szeretné, ha Jennifer Walters karaktert, azaz She-Hulkot Alison Brie keltené majd életre a Disney+ streamingszolgáltató érkező sorozatában, vagy legalábbis egy ’Alison Brie-típusú’ színésznő.

James Corden készített interjút a színésznővel, aki rendkívül érdekes módon reagált a feltett kérdésre és a róla szóló pletykákra. Előbb azzal kezdte, hogy nem látta a Twitter-bejegyzéseket, mert a Twitter egy veszélyes hely, ám mikor meglátta az Instagramot elárasztó képeket, hogy ő lehet She-Hulk, nagyon menőnek találta.

Valóban előfordulhat, hogy éppen most lepleződött le, hogy ki lesz She-Hulk, de még korai lenne kőbe vésni ezt a dolgot. Az egész beszélgetés rendkívül vidám hangulatban zajlott, ám úgy tűnik, hogy Brie óvatosan válogatta meg szavait, és Corden azzal fejezte be a beszélgetést, hogy meg van győződve arról, hogy ő játssza majd She-Hulkot a sorozatban. Minden bizonnyal tökéletes választás lenne a szerepre, és mivel a GLOW a végéhez közeledik, Brienek még ideje is lenne, hogy csatlakozzon a Marvel Moziverzumhoz.

Alison Brie

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események