Wide Screen
Image default
Sorozatok

Alison Brie reagált a pletykákra, miszerint ő lesz She-Hulk az új Disney+ sorozatában

Nemrég lehetett olvasni azokról a hírekről, hogy a Marvel Studios kiszemeltje Alison Brie, vagy egy hozzá hasonló színésznőt keresnek She-Hulk szerepére.

Nemrég lehetett olvasni azokról a hírekről, hogy a Marvel Studios kiszemeltje Alison Brie, vagy egy hozzá hasonló színésznőt keresnek She-Hulk szerepére.

Valamikor a hét elején kaptak szárnyra arról szóló hírek, hogy a Marvel Studios nagyon szeretné, ha Jennifer Walters karaktert, azaz She-Hulkot Alison Brie keltené majd életre a Disney+ streamingszolgáltató érkező sorozatában, vagy legalábbis egy ’Alison Brie-típusú’ színésznő.

James Corden készített interjút a színésznővel, aki rendkívül érdekes módon reagált a feltett kérdésre és a róla szóló pletykákra. Előbb azzal kezdte, hogy nem látta a Twitter-bejegyzéseket, mert a Twitter egy veszélyes hely, ám mikor meglátta az Instagramot elárasztó képeket, hogy ő lehet She-Hulk, nagyon menőnek találta.

Valójában már nem járok Twitterre. Egy veszélyes hely. Szóval nem igazán vettem észre, hogy ez egy ilyen trendszerű dolog, de egy csomó Instagram bejegyzéssel ébresztettek, melyekben egymás mellé képeket tettek rólam és She-Hulkról, és ezt állati menőnek gondoltam. És aztán az az idézet, hogy egy ’Alison Brie-típusú’, amit őszintén szólva nagyon izgalmasnak találtam, mert évek óta hallgatom, hogy ’Anne Hathaway-típus’ vagy a ’Zooey Deschannel-típus’. Ez nagyon hízelgő volt, hogy mások után nekem is legyen egy saját típusom.
Alison Brie

Valóban előfordulhat, hogy éppen most lepleződött le, hogy ki lesz She-Hulk, de még korai lenne kőbe vésni ezt a dolgot. Az egész beszélgetés rendkívül vidám hangulatban zajlott, ám úgy tűnik, hogy Brie óvatosan válogatta meg szavait, és Corden azzal fejezte be a beszélgetést, hogy meg van győződve arról, hogy ő játssza majd She-Hulkot a sorozatban. Minden bizonnyal tökéletes választás lenne a szerepre, és mivel a GLOW a végéhez közeledik, Brienek még ideje is lenne, hogy csatlakozzon a Marvel Moziverzumhoz.

Alison Brie

Még több a témában...

Giancarlo Esposito véleménye szerint karrierje következő lépcsőfoka egy Marvel Studios felkérés lehet

Kévés Bence Mihály

KÖNYVAJÁNLÓ: A Szukits kiadónak köszönhetően a Nagy Marvel regénysorozat már előrendelhető

Kiss Zita

Ellepték a Fekete Özvegy-film főszereplői, Natasha, Yelena és Kiképző a magazinok lapjait

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat