Főoldal Sorozatok Kat Coiro személyében rendezőre talált a She-Hulk Disney+ sorozat
Sorozatok

Kat Coiro személyében rendezőre talált a She-Hulk Disney+ sorozat

Rendezőre talált a She-Hulk-sorozat.

360
She-Hulk

Külföldi lapértesülésekre hivatkozva a Marvel Studios kiválasztotta a She-Hulk című Disney+ sorozat rendezőjét. Úgy tudni, hogy a Halott vagy és a Felhőtlen Philadelphia alkotások rendezőnője, Kat Coiro jött ki győztesként. Teljes egészében Coiro hozhatja tető alá a projektet, hiszen rendezői teendők mellett produceri feladatokat is ellát majd.

Coiro neve leginkább a tévésorozatok kedvelői között lehet ismerős, ő rendezte a már említett Netflix gyártású Halott vagy-sorozatot, de az ő nevéhez fűződik a kissé alulértékelt Ha beüt az élet vígjáték vagy a jövőre érkező Marry Me alkotás főszerepben Jennifer Lopez-zel és Owen Wilson-nal. A Deadline értesülései nem tárták fel a She-Hulk forgatás időpontját, ám a The Illuminderdi úgy véli, hogy jövő év elején kezdődhet a munka az atlantai filmstúdióban. A lap megerősítette, hogy Jennifer Walters főszereplő szereplőválogatása továbbra is tart, keresik a színésznőt, de ezzel kapcsolatban leginkább Alison Brie neve jött szóba. A castingból is arra lehet következtetni, hogy a Marvel Studios még nem véste kőbe, hogy mikor hangzik el az első csapó.

A képregényekben Walters egy ügyvédet játszik, aki Zöld Góliáthoz hasonló erőre tesz szert, miután vérátömlesztést kap unokatestvérétől, Bruce Bannertől. Mark Ruffalo hivatalosan még nem kapott szerepet a sorozatban, bár a színész utalt a tárgyalásra, hogy esetleg egy sorozat kedvéért újra a zöld melák bőrébe bújik a közeljövőben.

Kat Coiro

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...