She-Hulk

Kat Coiro személyében rendezőre talált a She-Hulk Disney+ sorozat

Rendezőre talált a She-Hulk-sorozat.

Külföldi lapértesülésekre hivatkozva a Marvel Studios kiválasztotta a She-Hulk című Disney+ sorozat rendezőjét. Úgy tudni, hogy a Halott vagy és a Felhőtlen Philadelphia alkotások rendezőnője, Kat Coiro jött ki győztesként. Teljes egészében Coiro hozhatja tető alá a projektet, hiszen rendezői teendők mellett produceri feladatokat is ellát majd.

Coiro neve leginkább a tévésorozatok kedvelői között lehet ismerős, ő rendezte a már említett Netflix gyártású Halott vagy-sorozatot, de az ő nevéhez fűződik a kissé alulértékelt Ha beüt az élet vígjáték vagy a jövőre érkező Marry Me alkotás főszerepben Jennifer Lopez-zel és Owen Wilson-nal. A Deadline értesülései nem tárták fel a She-Hulk forgatás időpontját, ám a The Illuminderdi úgy véli, hogy jövő év elején kezdődhet a munka az atlantai filmstúdióban. A lap megerősítette, hogy Jennifer Walters főszereplő szereplőválogatása továbbra is tart, keresik a színésznőt, de ezzel kapcsolatban leginkább Alison Brie neve jött szóba. A castingból is arra lehet következtetni, hogy a Marvel Studios még nem véste kőbe, hogy mikor hangzik el az első csapó.

A képregényekben Walters egy ügyvédet játszik, aki Zöld Góliáthoz hasonló erőre tesz szert, miután vérátömlesztést kap unokatestvérétől, Bruce Bannertől. Mark Ruffalo hivatalosan még nem kapott szerepet a sorozatban, bár a színész utalt a tárgyalásra, hogy esetleg egy sorozat kedvéért újra a zöld melák bőrébe bújik a közeljövőben.

Kat Coiro
Total
1
Shares
Previous Article
Uncharted

Az Uncharted forgatási fotóin Tom Holland és Mark Wahlberg látható Nathan és Sully szerepében

Next Article
Dűne

Megérkezett a Dűne magyar nyelvű előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!