Fekete Özvegy

A Marvel Studios nagyon durván eltolta a következő három Marvel-film bemutatóját, fél évet csúszik a Fekete Özvegy

Hónapokat kell várni a Fekete Özvegyre.

Mindvégig tudtuk, hogy benne van a pakliban, hogy a körülmények nem teszik majd lehetővé, hogy 2020-ban Marvel-filmre váltsunk jegyet, de titkon azért reméltük. Néhány hete már beszámoltunk, hogy a Marvel Studios el fogja tolni a Fekete Özvegy-film bemutatóját, de talán arra senki sem számított, hogy hónapokat kell várnunk Natasha Romanoff utolsó küldetésére.

Pár napja a Marvel nemzetközi oldalain már elkezdték levenni a soron következő film bemutatóját, de hivatalosan csak néhány órája erősítette meg a stúdió, hogy a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegyre hét hónapot kell várnunk, mert a november 5-ei bemutatót 2021. május 7-ére csúsztatta a Marvel Studios. Ez azt is jelenti, hogy 2009 után idén először fordul elő, hogy nem fognak bemutatni Marvel-filmet a mozikban.

Továbbá a teljes 4. fázis egy évet csúszik ezzel a döntéssel. A Fekete Özvegyet eredetileg április 30-án mutatták volna be hazánkban, ehhez képest most egy évet kell várnunk rá, ahogy a többi alkotásra is. Az Örökkévalókat 2021. február 12-én készültek bemutatni, most 2021. november 5-éig kell várnunk a Marvel Moziverzum következő kozmikus utazására. Miközben a Shagn-Chi és a tíz gyűrű legendája 2021. május 7. helyett csak 2021. július 9-én kerül bemutatásra.

A Marvel korábban egy cím nélküli projektet jelölt ki a Shang-Chi új időpontjára, most ezt a titokzatos alkotást teljesen levették a műsorfüzetből. A Disney más filmek bemutatóit is újra megváltoztatta ennek hatására. A 2021. február 26-ára halasztott King’s Man: A kezdetek két héttel korábban, már február 12-én mozikba kerül (az Örökkévalók időpontjában), ám a Pixar stúdió új alkotása, a Lelki ismeretek még mindig november 20-án kerül bemutatásra, természetesen a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
42
Shares
Previous Article

Új néven fut a The Last of Us ünnepnapja, valamilyen meglepetés is várható

Next Article
Spider-Man

Két okból is fájhat azoknak, akik PlayStation 5-re várták a 2018-as Spider-Man-játékot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!