Wide Screen
Image default
Filmek

A Disney bármelyik pillanatban bejelentheti a Fekete Özvegy premier újbóli csúsztatását

Törölhetik a Fekete Özvegy novemberi bemutatóját (moziban).

Értesüléseink szerint a Disney bármelyik pillanatban bejelentést tehet, hogy a november 5-ére kitűzött Fekete Özvegy-film bemutatóját lefújják, és egy későbbi időpontban mutatják be Scarlett Johansson nevével fémjelzett filmet. A döntés hátterében természetesen a COVID-19 második hulláma áll, ami a vártnál előbb érkezett, és az elmúlt napokban világszerte megugrottak a fertőzöttek száma. Úgy tudjuk, hogy még mindig nem született döntés arról, hogy a Disney+ streamingszolgáltató vagy a mozi mellett döntsenek.

Bár az augusztus végén bemutatott Tenet igazolta, hogy még korai temetni a mozikat, igen is van kereslet a mozikra, azonban a bevételek messze elmaradnak attól, amivel a stúdiók a blockbusterek esetében számolnak. És ez a szám a következő időben még romlani fog, hiszen rekordokat dönt a járvány a világon, és nem kizárt, hogy újra be kell zárni a mozikat. Közben a new yorki, los angeles-i és san francisco-i mozik októberre ki sem nyitnak.

A mostani hírhez kapcsolódik egy másik, amiben a Wonder Woman 1984 premier halasztásáról számoltunk be. Bennfentes forrásra hivatkozva megtudtuk, hogy a Warner Bros. már döntött, nem fogják bemutatni október 1-jén a filmet, ám a Disney döntésétől függ, hogy novemberben vagy decemberben mutatják be Gal Gadot Csodanőjét. Abban az esetben, ha a Marvel Studios törli a Fekete Özvegy-film bemutatóját, november 5-én kerül mozikba a Wonder Woman-folytatás, ha erre nem kerül sor, akkor a december 18-ai Dűne premierjét fogják 2021-re halasztani, s karácsonykor kerül mozikba a második rész.

A Fekete Özvegy és a Wonder Woman 1984 bemutatóinak csúsztatását igazolja az is, hogy egyik stúdió sem gyújtotta még be a marketing rakétáját, pedig egy hónappal a bemutató előtt már ideje lenne magasabb fokozatra kapcsolni.

Még több a témában...

A Marvel Studios nagyon durván eltolta a következő három Marvel-film bemutatóját, fél évet csúszik a Fekete Özvegy

Kévés Bence Mihály

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

Kévés Bence Mihály

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat