Wide Screen
Image default
Filmek

Akár decemberre is eltolhatják a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Eltolhatják a Wonder Woman 1984 bemutatóját.

Ha a dolgok nem fordultak volna ismét rosszra, akkor semmi sem veszélyeztetné, hogy a Warner Bros. október elején végre bemutassa a Wonder Woman 1984-et. Az elmúlt hetek eseményei fényében nem túl valószínű, hogy megtartják a jövő hónapban a premiert. Már arról beszélnek külföldi orgánumok, hogy a stúdió novemberre vagy sokkal valószínűbb, hogy decemberre halasztja a bemutatót. Arról is beszélnek, hogy a Disney megerősítésére várnak, hogy lemondja a Fekete Özvegy november 6-ai bemutatóját, mert akkor a megüresedett időpontban akár a Csodanőt is bemutathatják.

A dolgok állása szerint a new yorki, los angeles-i és san francisco-i mozik nem fognak megnyitni októberre, ez pedig rányomhatja bélyegét a Wonder Woman 1984 bemutatójára is. A Deadline értesülése szerint a Warner Bros. már keresi a következő időpontot a filmnek. Bár a Tenet bizonyította, hogy az embereket rá lehet venni egy mozira, és akár még Nolan új alkotása is okolható a Wonder Woman 1984 csúsztatásért, hiszen a stúdió szeretné elkerülni, hogy a figyelem másik alkotásra fókuszáljon.

Patty Jenkins korábban már megerősítette, hogy az HBO Max nem játszik ebben az esetben, mindenképpen moziban szeretnék bemutatni Diana hercegnő és Barbara macskaharcát. A novemberi premierek tekintetében már zsúfolt (a Fekete Özvegy, a 007 Nincs idő meghalni), így sokkal biztosabbnak tűnik, hogy a Dűne helyére beugrik Wonder Woman. Denis Villeneuve rendező korábban egyébként is hangot adott aggodalmának, hogy a járvány miatt megcsúsztak a forgatással, és isteni csodára lenne szükségük, hogy elkészüljenek a filmmel december előtt. A Dűnét a december 18-án szeretnék bemutatni, az ünnepek alatt, ami tökéletes alkalom lehet a folytatásnak.

Ha nem tolják el a filmet, akkor a filmet hazánkban október 1-jén fogják bemutatni.

Még több a témában...

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat