Fekete Özvegy

A Marvel hivatalos nemzetközi oldalain elkezdték levenni a Fekete Özvegy premierdátumát

A Fekete Özvegy mégsem kerül novemberben a mozikba?

Az elmúlt időben többször is beszámoltunk nektek arról, hogy a Marvel Studios éppen azon töpreng, hogy a november 5-ére kitűzött Fekete Özvegy bemutatóját mikorra csúsztassa el. Eddig a stúdió hivatalos közleményt még nem adott ki, és még abban sem lehetünk biztosak, hogy a Scarlett Johansson nevével fémjelzett alkotást a mozikban fogják bemutatni, nem pedig a Disney+ streamingszolgáltatón.

Bár hivatalos bejelentést még nem kaptunk, de csendben az angol és francia weboldalak elkezdték levenni a novemberi dátumot a film neve mögül, s csak a ’Hamarosan a mozikban’ olvasható. Minden jel arra utal, hogy fel kell hagynunk minden reménnyel, gyorsan el kell felejtenünk az idei évet, mert mozizni nem fogunk, hiszen Hollywood nagy filmstúdiói sorra tolják el a premiereket.

Augusztus végén, szeptember elején a Warner Bros. tett egy próbát a Tenettel, ám a számokat elnézve nem jött be, mert friss elemzések szerint a Mulan csak az Egyesült Államokban többet hozott PVOD-formában, mint Christopher Nolan sci-fije a nemzetközi porondon. És az előttünk álló két hétben a box office adatok csak tovább fognak romlani, ami pedig egyet jelent azzal, hogy minden filmet decemberre vagy legrosszabb esetben 2021-re halasztanak.

A hét elején a Variety már hangot adott annak, hogy a Fekete Özvegy-filmet nem fogják bemutatni novemberben, de a Marvel hivatalosan eddig nem kommentálta a híreket. Legalábbis nem adtak hangot ennek, de néhány Reddit-felhasználó szemfüles volt, s kiszúrták, hogy a Marvel hivatalos nemzetközi oldalairól elkezdték levenni a novemberi premiert. Ezenfelül a weboldalakról eltávolítottak milyen olyan plakátot, amin premierdátum szerepelt.

Nagy blockbusterek terén jelenleg így áll a naptárunk most, de ez bármelyik pillanatban változhat:

  • November 5 – Fekete Özvegy
  • November 19 – 007 Nincs idő meghalni
  • November 19 – Lélek
  • November 25 – Croodék 2.
  • December 10 – Free Guy
  • December 17 – Dűne
  • December 17 – Amerikába jöttem 2.
  • December 24 – Wonder Woman 1984

Mint látható, szeptember végén és októberben nem fognak nagy filmet bemutatni – szeptember 24-ére kiírt Greenland – Az utolsó menedék bemutatóját is határozatlan időre eltolták tegnap este -, és a Marvel Studios aligha meri meglépni azt, hogy a Tenet mintájára próbát tegyenek, hogy visszacsalogassák a nézőket a mozikba.

Total
3
Shares
Previous Article

Tiszta víz került a pohárba a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitása ügyében

Next Article
Tom Hardy

Nagyon gyenge lábakon áll, de pletyka szerint Tom Hardy lehet a következő James Bond

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!