Wide Screen
Image default
Filmek

Natalie Portman már Ausztráliában, kezdődhet a Thor: Love and Thunder forgatása

És tessék! Indul a Thor 4. forgatása.

A koronavírus-járvány után több stúdió is visszatért a munkához, de a Marvel Studios még csak most veti bele magát a Marvel Moziverzum 4. fázisába igazán. Bár a Fekete Özvegy-filmet leforgatták, és az Örökkévalókat is lőtték néhány hónapig, a munka csak most indul igazán. Paparazzi fényképek arról árulkodnak, hogy Natalie Portman gépe a napokban landolt Ausztráliában, és hamarosan Taika Waititi vezetésével már a Thor franchise 4. részén dolgozik.

A Marvel Studios fennállása óta még nem került hasonlóra sor, hogy ilyen hosszú idő teljen el két bemutató között, ne adjanak ki előzetest egy megjelenő alkotásukról, vagy ne jelentsenek be valami izgalmasat. A Marvel Studios kihagyta az idei San Diego-i Comic-Cont, szemben a Warner Bros. stúdióval, ami saját rendezvénnyel készült DC FanDome néven. Hatalmas showt csináltak, és nem sikerült belesűríteni minden programot egy napba, így jövő héten jön a második felvonás.

Miközben a DC Moziverzum jövőképe lassan kezd kialakulni, addig a Marvel Studios csak hallgat. A bejelentett címek dacára mély hallgatásba kezdtek, de a mostani képeket elnézve mozgolódni kezdtek. A Mail Online közölt néhány képet és videót Natalie Portman és családjáról, amint landoltak Sydneyben. A lap úgy tudja, hogy a színésznő azért érkezett a városba, mert kezdődik a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatása.

Hivatalos megerősítést nem kaptunk, hogy erről lenne szó, de ez tűnik legvalószínűbbnek. A stúdió korábban elárulta, hogy az előző részhez hasonlóan a folytatást is Ausztráliában fogják filmre venni. A járvány miatt az új Thor-film bemutatóját 2022. február 11-ére csúsztatta a Disney.

Még több a témában...

Az X-Menekre is konkrét utalást kaptunk a WandaVision előzetesében

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios nagyon durván eltolta a következő három Marvel-film bemutatóját, fél évet csúszik a Fekete Özvegy

Kévés Bence Mihály

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat