Thor Natalie Portman

Natalie Portman már Ausztráliában, kezdődhet a Thor: Love and Thunder forgatása

És tessék! Indul a Thor 4. forgatása.

A koronavírus-járvány után több stúdió is visszatért a munkához, de a Marvel Studios még csak most veti bele magát a Marvel Moziverzum 4. fázisába igazán. Bár a Fekete Özvegy-filmet leforgatták, és az Örökkévalókat is lőtték néhány hónapig, a munka csak most indul igazán. Paparazzi fényképek arról árulkodnak, hogy Natalie Portman gépe a napokban landolt Ausztráliában, és hamarosan Taika Waititi vezetésével már a Thor franchise 4. részén dolgozik.

A Marvel Studios fennállása óta még nem került hasonlóra sor, hogy ilyen hosszú idő teljen el két bemutató között, ne adjanak ki előzetest egy megjelenő alkotásukról, vagy ne jelentsenek be valami izgalmasat. A Marvel Studios kihagyta az idei San Diego-i Comic-Cont, szemben a Warner Bros. stúdióval, ami saját rendezvénnyel készült DC FanDome néven. Hatalmas showt csináltak, és nem sikerült belesűríteni minden programot egy napba, így jövő héten jön a második felvonás.

Miközben a DC Moziverzum jövőképe lassan kezd kialakulni, addig a Marvel Studios csak hallgat. A bejelentett címek dacára mély hallgatásba kezdtek, de a mostani képeket elnézve mozgolódni kezdtek. A Mail Online közölt néhány képet és videót Natalie Portman és családjáról, amint landoltak Sydneyben. A lap úgy tudja, hogy a színésznő azért érkezett a városba, mert kezdődik a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatása.

Hivatalos megerősítést nem kaptunk, hogy erről lenne szó, de ez tűnik legvalószínűbbnek. A stúdió korábban elárulta, hogy az előző részhez hasonlóan a folytatást is Ausztráliában fogják filmre venni. A járvány miatt az új Thor-film bemutatóját 2022. február 11-ére csúsztatta a Disney.

Total
6
Shares
Previous Article
Fekete Párduc

Még a Disney sem tudja, mihez kezdjen a Fekete Párduc 2. résszel, annyira váratlanul érte őket Chadwick Boseman halála

Next Article
Finn

John Boyega szerint a Disney hibáztatható, amiért a diverz karaktereket félreállították

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!